Társkeresőn kaptatok már hajmeresztően durva, bunkó válaszüzenetet, mikor pl. nem tetszett az illető és ezt intelligensen megírtátok neki? Ha igen, kb. mi volt a problem, és le tudtátok reagálni?
🚻 Férfi vagy nő vagy ?
✅ Azért az is fontos...
☎️ Nálam csak instant kiléptek a hívásból, mert nem válaszoltam azonnal a kérdésre (mekkora az akkora), hát...mit ne mondjak derült égből villámcsapásként ért ez a kérdés :D Persze hogy lefagytam :D
🔧 Beszélgetünk az életről/munkáról, aztán az első kérdése felém ez...
Megkérdezte hogy amúgy férfi vagyok-e? Rövid a hajam. Gondolom rövid hajú nők mem léteznek. Visszakérdeztem hogy te meg buz1 vagy, hogy egy férfival akartál ismerkedni?
Általában viszont a hüly3 krv4, beképzelt pitsah válaszokat küldik. Átkozódnak, így meg úgy dögöljek meg. Írnak pár jó kívánságot.
Amúgy se kellesz senkinek, hogy nézel ki stb.
Vannak szánalmas férfiak igen, de én találkoztam szánalmas nővel is.
Amúgy ilyen hozzáállással nem fogsz párt találni, nemhogy társkeresőn, hanem sehol. Ne várd el, hogy majd a férfi teperjen érted, neked is kell beletenni a kapcsolatba.
Feminin vonás? Tehát a nők azt akarják hogy istenítve legyenek csak azért hogy vannak és ez így van rendjén, és hülye férfi hogy meg akarja fordítani? Szerintem eléggé el vagy csúszva. Az a normális aki egyenlőséget akar, és sok nő is ezt akarja, és támogatom is hogy sok nő legyen erős, merjen lépni, mert tönkre megy az életük ha nem kezdeményez valaki nekik. Sok kérdésben sem mernek lépni, csak várnak életük végéig.
Mindkét nemben ugyanúgy vannak férgek, sok férfi féregsége itt jön ki. Én csak a kettős mércét utalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!