Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, előben veletek hol...

Lányok, előben veletek hol lehet ismerkedni Budapesten?

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 18:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Most akkor a lányokat kérdezem. Komolyan van lány aki örül ha egy random tag odamegy hozzá csak úgy ismerkedni? Melyik lány hiszi, hogy komolyan gondol bármit is az az ember?
2022. márc. 15. 20:29
 12/18 anonim válasza:

LIDL / ALDI / SPAR / AUCHAN / TESCO / VILLAMOS / ALULJÁRÓ / MEGÁLLÓBAN....

- Akár hova nézel leszólítasz egyet.

- Ma egy Ukrán lánnyal dumcsiztam, útba igazítást kért - hát...kapott tőlem rendesen :D sétálgattunk, beszélgettünk ;)

2022. márc. 15. 20:43
 13/18 anonim válasza:
Hobbijaidon belül. Mindig azon belül kell ismerkedni, akkor lesz közös téma és érdeklődési kör is. Legjobb dolog. Gondolom te is egészséges életet élsz, jársz különböző edzésekre, sportokra, túrákra mész a nyáron szép időben, ahogy kell azt, és ennyi, ott kell ismerkedni. 👍
2022. márc. 16. 16:55
 14/18 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik reménytelen eset vagyok. Otthon edzek, túrázni egyedül járok, hogy gondolkodhassak, a hobbim pedig az írás ami megint egy magányos sport.
2022. márc. 16. 19:17
 15/18 anonim válasza:

Akárhol. Busz, villamos, könyvtár, sorbanállás, edzőterem, ...

(Budapesti lány vagyok)

2022. márc. 17. 00:53
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 hol szóltál sorban állni és edzeni?
2022. márc. 17. 07:03
 17/18 anonim válasza:

Vonaton szerintem tök jó ismerkedni, nert könnyű megszólítani a másikat és nem percenként jönnek a megállók. Vagy bármilyen megállóban. Engem már szólítottak le a Fővám téren. Igazából utcán bárhol, bármikor, amikor a csaj nem lohol 100 kiló cuccal a kezében.

Most kezdődik a tavasz, ilyenkor jó kimenni a parkokba sétálni. Pl Feneketlen tónál, Városligetben, Ludovikánál, stb.

2022. márc. 17. 20:51
 18/18 anonim válasza:

Én a szórakozóhelyeket, bárokat, pubokat sem zárnám ki. Onnanis indulhat el valami. Nem csak egyéjszakásra való. Halkabb zugban lehet beszélgetni is, illetve kicsit levegőzni, sétálni.

Emellett facebookon van meghirdetve egy rakás program. Menj el arra, ami érdekel. Én ilyenekre szoktam egyedül menni, és nyitott a legtöbb ember ilyenkor.

2022. márc. 17. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!