Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedni Budapesten merre...

Whitewolf19 kérdése:

Ismerkedni Budapesten merre lehet?

Figyelt kérdés

Üdv! Nem a fővárosból származom,reméltem hogy itt egy év alatt igazi társat találok,aki tényleg partner lehet a tevékenységeimben.

Magamról annyit hogy nagyon szeretek olvasni és sportolni. Jó lenne közösen a természetbe is eljárni. Illetve az sem hátrány,ha a tradícionális dolgok és a természetesség nem áll messze tőle.

A közös teret közösen kell építeni, nem sablon egymással szemben ülve telefon nyomkodást akarok,hanem valódi tartalmat.

Lehetőleg sok káros szenvedélytől mentesen.

F/26

2022. jan. 15. 23:18
 1/3 anonim válasza:

De gyönyörű az utolsó mondat!

És az is, hogy valódi tartalom és nem telefon nyomkodás!

2022. jan. 15. 23:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Őszintén szeretek fogalmazni.

2022. jan. 16. 00:12
 3/3 anonim válasza:

Én (ha lenne erre erőm és szabadidő:) becsatlakoznék egy tematikus hobbi klubba. Természet védelemmel, túrázással kapcsolatban. Vannak Pesten tematikus séták is, ahová jelentkezel, egy csoporttal idegenvezetővel elmentek sétálni és közben lehet beszélgetni, ismerkedni.

Én pl most egy varróta folyamra szeretnék elmenni, hasonló érdeklődésűekkel találkozni. Majd ha lesz időm...

2022. jan. 16. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!