Hol és hogyan tudnék megismerkedni ilyen lánnyal,mint az alábbi képen látható? Kép lent!
Óriás puha, lógó mellű nővel szeretnék ismerkedni komoly kapcsolat céljából. Hol és hogyan tudnék? 24 éves vagyok, tehát nem 50 évesek érdekelnek! Ha te ilyen vagy, vagy ismersz ilyet, kérlek jelezd! Nagyon szeretnék a 4 fal között az óriási mellek melltartója lenni!!!
Én már nem tudtam megnyitni, úgyhogy csak sejtem hogy milyen lehet!
Olyan embereket is lehet szeretni és kívánni, akik nem "trendik", akik nem akarnak vagy nem tudnak megfelelni az épp aktuális "szépség"-elvárásoknak...
Lehet, hogy a kérdezőnek nem hétköznapi az ízlése, de legalább nem paraszt, mint itt egyes válaszolók!
A kérdezőnek tényleg nincsenek nagy igényei külső terén elnézve azt a képet. És tényleg kicsit azt a benyomást kelti, hogy leginkább a mellek miatt lenne valakivel, pont az említett példa miatt is: nagy lógós melle van, de egyáltalán nem néz ki jól. Tehát nem érdekes, hogy nem néz ki jó, csak tetszen a melle. (nem biztos, hogy így van, de ez jön le, persze, kinek mia jó az is szubjektív)
9:
" Nekem nőknét bejönnek a hosszú hajú férfiak, ennek ellenére még egy hosszúhajú párom sem volt, mert nem fogom ezt a belső értékek elé helyezni "
Viszont akkor miért nem a hosszú hajú férfiak közül keresgélsz/keresgéltél olyat, akinél a belső is stimmel?:) Nem kell előbbre helyezni a külsőt, egyenrangúan is lehet kezelni a belsővel. De lehet csak én gondolkodom így. (Szerintem ez nem egy lehetetlen elvárás, hogy ne találnál normális, neked megfelelő hosszú hajú férfit:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!