Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan transznemű lány...

Van itt olyan transznemű lány aki ismerkedne heteró férfival? :)

Figyelt kérdés

#ismerkedés #szerelem #párkapcsolat #transznemű #transzlány #transznemű lány és férfi kapcsolat
2022. márc. 4. 15:35
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
Embeer, téged nagyon megborított a Tiktok. Ok hogy elfogadás meg támogatás, de ne képzeljül már ezeket az embereket übermensnek. Ez a kampány már nagyon átment a másik végletbe. Ők átlagos emberek akiknek a többsége nagyon sok nehézségen ment keresztül. Tudom hogy nem szép dolog amit most írok, de szerintem minél több problémával néz szembe az ember annál problémásabb lesz. Köztük is biztosan vannak nagyon rendes emberek. Én viszont azt látom hogy a többségüknek a traumái, a kiközösítés roncsolta a személyiségét. Nyilván az elesett embereknek segíteni kell. Az is rendben van ha transz barátnőt szeretnél. Én viszont azt látom hogy naív vagy, nagyon csúnyán rászedtek a PC kampánnyal. A transzok nem jobbak vagy rosszabbak. Az egész PC, hiperfeminnin f*szság arról szól amiről minden a politikában: lekötik valamivel a naív embereket. Ebből politikai karriert építenek és jobb esetben nem lopnak csak simán felveszik a képviselői fizetésüket a semmire.
2022. márc. 4. 19:15
 22/34 anonim válasza:

Ott a pont az utolsó válaszadónál.

Nem feltétlenül rossz emberek a transzok, de nagyon roncsolva van a személyiségük és egyáltalán nem jobbak mint bárki más.

Tehát ha ezért akarsz transz "barátnőt" akkor azt kell mondjam, nagyot fogsz csalódni.

2022. márc. 4. 21:35
 23/34 anonim válasza:

A kérdező kommentje:

"A transznemű lányok ugyan úgy lányok."

Kérdező, ha ugyanúgy lányok lennének, nem kéne odaírnod a megkülönböztető jelzőt. Azzal, hogy hozzáteszed, "transznemű", te magad különbözteted meg őket.

2022. márc. 5. 12:48
 24/34 anonim válasza:
De amúgy még férfitestben levő, de magát nőnek tartó valakiről van szó, vagy olyanról, aki hormonkezelés miatt nőiesebb (de persze a lenti alkatrészei férfi alkatrészek) vagy olyanról, aki átműttette magát nőre?
2022. márc. 5. 13:54
 25/34 anonim válasza:
A mi "heteró" kérdezőnknek mindegy, mi van a "transznemű lány" lába között, ő olyan "heteró" aki szívesen fogad kukit a popsijába, vagy veszi azt a szájába.
2022. márc. 5. 14:20
 26/34 anonim válasza:
Hetero? Xdddd
2022. márc. 5. 21:47
 27/34 anonim válasza:

Egyet értek, hogy ugyanúgy lányok, hiszen a lelkük lány és lánynak is definiálják magukat. Viszont akkor miért teszel különbséget transz és cisz lány között? Miért transzot keresel ha ugyanolyanok? Így olyan, mintha te is másnak gondolnád őket.

A szexuális élmény nyilván más, mert más a testük.

Egyébként grinderen tudsz keresni.

2022. márc. 6. 07:10
 28/34 anonim válasza:
Este lemész Alteregoba transzival jössz haza.hajnal 5kor mindig rám akar mászni egy a nagymező utcába, elhajtottam már párat.
2022. márc. 6. 11:23
 29/34 anonim válasza:
Rossz fórumon jársz, keresgélj máshol, pl tinder, transz fórumok, nem rosszból írom.
2022. márc. 9. 11:30
 30/34 anonim válasza:
Itt nehezen találsz ilyet.
2022. márc. 12. 11:53
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!