Van itt olyan transznemű lány aki ismerkedne heteró férfival? :)
Úgy tűnik nagyon egyszerű a megoldás. Legközelebb úgy kérdezd, hogy van-e olyan transznemű lány aki ismerkedne biszex férfival?
Ezek után mivel nem fognak megjegyzést tenni arra, hogy heteró férfival? Ezért azt sem kell mondani, hogy azért heteró mert a transz lányok is ugyanúgy lányok. És mivel nem kell ezt sem mondani, ezért ebbe sem fognak belekötni.
Ilyen egyszerűen ki lett kerülve ez az egész :)
Biztos, h ezt akarod?
Egy Transz nagyon ocsmány módon tud viselkedni.
Tapasztalat.
Jobban hisztizik mint egy nő, meg könnyűvérűbben is viselkednek. Nem 1 transzot ismertem élőben, hanem többet is. Meg aztán neten is ismerkedtem velük, csak h meg tudjam őket érteni. Feladtam, mert a VISELKEDÉSÜKTŐL a gyomrom felfordult.
Aki pasiból akar nő lenni annak általában nagyon undorító viselkedése van.
Nem mindnek, de ritka amelyiknek nem és tud normális is lenni.
Persze ha nagyon izgulsz rájuk és nagyon ezt szeretnéd, akkor szurkolok és hajrá.
Csak úgy elárulnám neked, h az exem transznemű aki megcsalt egy pasival. :)
Ráadálsul akkora hisztéria gép volt, h nőként szégyelltem magam és elsüllyedtem mellette.
Pont leírtam az előző válaszomban. Nem hűségesek, sőt sokszor felszínesebbek mint a többi nő.
A személyiségük általában az önsajnáltatásban és a könnyűvérűsködésben kimerül.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!