Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Borderline/nárcisztikusok,...

Borderline/nárcisztikusok, valakinek van kedve ismerkedni?

Figyelt kérdés

Intelligens embereket keresek akiket érdekel a pszichológia és az önismeret, szívesen hallgatnám meg a problémájukat és mondanám el a sajátjaimat elsősorban a barátság keretein belül.

28/F/Bp

2022. febr. 28. 22:15
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
#20: :DDD
2022. ápr. 21. 15:07
 22/30 A kérdező kommentje:
Nagyon konstruktív válasz:D
2022. ápr. 21. 16:32
 23/30 anonim válasza:
Kerdezo, ovatosan, mert ezek a gyakorlatban minden kepzeletedet felulmuljak majd. En alabecsultem a dolgokat es osszejottem ilyennel es nem gondoltam h ennek ilyen bugyrai vannak…felelmetes. Foleg a narcisz. A bordernek vannak erzesei, empatiaja, oket nem gondolom rossz embereknek, de megviselnek ok is nagyon.
2022. ápr. 22. 04:50
 24/30 A kérdező kommentje:
23-as kifejtenéd, hogy milyen volt a kapcsolatod a nárcisszal?
2022. ápr. 22. 10:04
 25/30 anonim válasza:
Szerintem szomorú hogy mennyire stigmatizálva van mindkét személyiség zavar, persze lehet azt mondani hogy van biasszom, mivel BPD-m van, bevallom hogy nem olvastam eleget a nárcisztikus személyiség zavarról, de azért ha rákeresnék akár az NPD-re, akár a BPD-re, a többsége nem arról szólna hogyan kell nekünk funkcionálni, hanem arról hogy az emberek hogyan funkcionáljanak mellettünk, vagy éppen hogyan hagyjanak el. Másik pedig úgy gondolom a legtöbb embernek nincs joga arra hogy diagnosztizáljon bárkit is. Az NPD nem egyenlő azzal hogy bántalmazó, lehet az is. Viszont BPD-vel is nehéz volt jó pszichiátert találni, mivel pszichológusok nem is vállaltak közelben. Szóval hogy is javuljon a személy, ha még a "segítség" is olyan mintha elítélné? +A legtöbb BPD-snek a kötödése kevert.(szorongó+elkerülő/avoidant), de úgy gondolom a BPD is inkább egy spektrum.Én jelenleg inkább avoidant típusú vagyok, de ez is sokat tud változni, így ezt csak azért írtam, hogy hátha pár ember elgondolkodik rajta.
2022. máj. 1. 21:20
 26/30 anonim válasza:
Utolso, ezek a szemelyisegzavarok egy spektrumon mozognak es az enyhetol a komplett elmebeteg szintig barmi lehet. Nekem is vannak BPD vonasaim, de a diagnozishoz szukseges szintet nem erem el. De emiatt parkapcsolatba belementem borderrel mert hat magambol indultam ki h nem veszes dolog ez! Csakhogy o egy sulyos eset volt. Oriasi karokat okozott.
2022. máj. 2. 00:08
 27/30 A kérdező kommentje:
#26 tudnál mesélni arról a kapcsolatról, miket tett?
2022. máj. 2. 19:58
 28/30 anonim válasza:
Evekig zaklatott, rendorsegi ugy lett belole
2022. máj. 3. 00:04
 29/30 Krisparker válasza:
2 border szerelmem volt egyikkel 3 másikkal 2 évet éltem, láttam sok durva dolgot,idegösszeomlásokat,dührohamokat, depressziót, aggressziót mindent, de voltak a szép napok amikor meg a legaranyosabbak a legjobb szeretők és a legjobb barátok... Ha gyenge vagy,megesznek reggelire,ha túl erős akkor meg elmenekülnek előled, mert nem tudnak uralmuk alá hajtani szóval sehogy se lesz jó vége a velük való kapcsolatnak...
febr. 21. 22:34
 30/30 anonim válasza:

29-es teljesen jol latja.

En is alabecsultem a szemelyisegzavarosokat, hat nem tettem zsebre, amit kaptam. Olyan kart okoznak, hogy evekig nem tudsz helyrejonni. Vagy akar soha.

febr. 22. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!