Talált már itt valaki párt?
Nem
Vicc az oldal
Egy komoly nő nincs itt
Az utóbbi években tényleg elég ergya a felhozatal nőkből (férfiként tudok csak nyilatkozni). Régebben azért sokkal többen ismerkedtek itt, mivel nagyobb volt a választék is.
Nekem is sikerült 1 komoly (2 évig tartó) és több barátság extrákkal kapcsolatot összehoznom az oldalról.
Az igazi fénykorát 2012-2017 között élte az oldal, akiket ismerek ők is ebben az időszakban találtak itt nagy eséllyel ilyen-olyan párt maguknak.
Csatlakozom a 16-os válaszolóhoz.
Nekem legutóbb egy 32 éves férfi "páváskodott" a telefonba, hogy menjünk át viber-re (videózni akart?!) milyen szexi hangom van, mennyire kíván már egy idősebb nőt, stb.
Túl sok(k,) ez már nekem. Amúgy is van egy férfi ismerősöm, aki képes már a közelségével spontán orgazmust okozni nekem és SZINTE MINDENNAP találkozni akar velem, mert "nem fáradt, megfiatalodik", ha engem lát...
Nem ez a fent említett férfi az egyedüli, akihez szinte észveszejtően vonzódom kölcsönösen. Nálam SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSOK útján alakultak ki ezek az ismeretségek (egyházi plébániaépület, illetve idegen nyelvű teaház, amely a COVID óta feloszlott. Angol nyelvismeret, nyelvgyakorlás, stb.)
Mindig lehet jókat szexelni de kapcsolatot építeni is...
33f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!