Ismerkedésnél ez mennyire számít fiúk?
Figyelt kérdés
Mennyire számít nálatok az hogy ha a lánynak akivel éppen ismerkedtek teljesen más akár a vallása akár a kulturális közege tehát esetlegesen a lány iszlám hitű vagy zsidó?2022. febr. 20. 09:36
1/7 anonim válasza:
Én nem vagyok vallásos,de alapvetően nem zavarna szerintem. Egészen addig amíg nem próbál meg meggyőzni,hogy márpedig az ő vallása jobb vagy valami😅
2022. febr. 20. 09:49
2/7 anonim válasza:
Igen, ha nem próbál meggyőzni és nem szélsőséges, akkor nem zavar. Én keresztény vagyok, ha ő más vallású de nem zavarja, és nem próbál meg áttéríteni akkor semmi gond. Illetve a nem szélsőséges alatt azt értem, hogyha nem hirdeti a dzsihadista elveket.
2022. febr. 20. 10:37
3/7 anonim válasza:
Ha elvakult az gáz, már ha nem csak dugásra kell. Hosszabb távon surlódásokhoz vezet, plusz valszeg a gyerekeire is ráerőltetné a hitét, ami nekem no no.
2022. febr. 20. 10:48
4/7 anonim válasza:
❤️ Attól függ , te melyik vagy ? Iszlám vagy zsidó ?
❤️ FONTOS ! MERT NEM MINDEGY !
2022. febr. 20. 13:55
5/7 anonim válasza:
Ha ez befolyásolja, hogy én mit tehetek és mit nem, az zavarna.
2022. febr. 20. 14:04
6/7 anonim válasza:
Ha nem akarja magát fölrobbantani egy stadionban akkor nem zavaró.
2022. febr. 20. 15:05
7/7 anonim válasza:
maradnék olyannál aki nem vallásos, nem szeretem ha vki egy megfoghatatlan ketrecbe zárja magát amit hitnek nevez
2022. febr. 21. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!