Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Léteznek még olyan emberek,...

Léteznek még olyan emberek, akik kimondottan ki nem állhatják a közösségi médiát? Tehát egyáltalán nem nézegetik naponta többször, max hetente néhányszor (vagy annyiszor sem).

Figyelt kérdés
Nem posztolnak gyakran, nem lájkolgatnak állandóan, csak max néha, tehát nem függnek tőle. Nem mondom, hogy ezek ördögtől való dolgok, nekem inkább a mennyiséggel van bajom. Megnehezítik számomra a párkeresést. Nő vagyok egyébként, nagyon nehéz olyan férfit találni, aki nem a telefonjával foglalkozik folyton. (Gondolom nőt is nehéz találni, a férfiakat azért emeltem ki, mivel hetero nő vagyok.)

2022. febr. 17. 18:44
1 2
 11/17 anonim válasza:
Rajta vagyok a FB-n, de nem osztok meg semmit sem, nem nézem más oldalait. A telóm butateló, nyomógombos, tehát maradi vagyok: az érzelmek fontosabbak nekem egy nő tekintetében.
2022. febr. 17. 21:38
 12/17 anonim válasza:

Nem vagyok függő semmiféle posztolástól, sem lájkolgatástól.

Az itt ismerkedő privátoknak sem szoktam megadni más felületet ezen kívül. (Voltak, akik megsértődtek ezért, de akkor se!)

Ez már igencsak túl sok lenne a jóból. Feleslegesen elveszne a napom nagy része a semmittevésre. Brrr, még rágondolni is visszataszító!

2022. febr. 17. 22:15
 13/17 anonim válasza:

8 éve nem vagyok fent sehol. Azóta sikeres lettem, és nyugodt, az a szűk baráti kör meg ugyanúgy megvan.

Ismerkedni nehezebb, de ez legyen a legnagyobb baj :)

35/f

2022. febr. 17. 22:23
 14/17 anonim válasza:
Tömören: pont ilyen vagyok. :)
2022. febr. 18. 00:46
 15/17 NTBS válasza:
Igen vannak ilyen emberek. Én naponta nézem (sajnos), mert sokan csak ott írnak, aztán arra hivatkoznak.
2022. febr. 18. 21:08
 16/17 MolotovPunk válasza:
Ha ez megnyugtat én nem netezek okos telefonon egyáltalán. Netezésre bőven elég a számítógépem. Mellesleg 2011 óta facebookot sem használok. Igaz 2014-ig használtam IWIW-et, de megszűnése óta nem vagyok fent közösségi oldalakon.
2022. febr. 19. 12:05
 17/17 MolotovPunk válasza:
Én sem bírom azokat, akik egész nap a telefonjukat nyomkodják. Még melóhelyen is. Unalmasak. Nálam a telefon telefonálásra való.
2022. febr. 19. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!