Hogyan kerüljek közelebb hozzá?
Figyelt kérdés
Irodában dolgozok 2 napja és a mellettem lévő irodában van egy nagyon szimpatikus nő (mindig ki van nyitva az ajtó), néha az igazgató is ott ül, de nem mindig. Első nap áthívott az irodájába mivel egyedül voltam,szóval kedveli a társaságom. Megismerkedtünk meg minden, mosollyal reagál mindenre, érdeklődik irántam. A gond ott kezdődik hogy ő 33 éves, én meg 24,de engem nem nagyon izgat. Azt még nem tudom hogy van e barátja vagy férje, azt meg kell tudjam mielőbb. A gondom az hogy nem tudok hogy közeledni, ma (2. napom) ülök tétlenül és gondolkozok. Hogy menjek át hozzá olyankor amikor nem hív át az irodájába? Beszélgetünk a 2 irodán keresztül, de néha felét nem értük. Nem szeretek senkihez sem oda pofátlankodni, a privát szférájába meghívás nélkül2022. febr. 17. 08:16
11/12 A kérdező kommentje:
Mármint nem úgy nemet, de azt mondta hétvégén nem tud, pedig múlt hétvégén is ez volt.
2022. márc. 3. 09:09
12/12 anonim válasza:
Igen, sejtettem.
Engem is félreértettek már páran, mert egy új kollégával mindig kedvesnek kell lenni, nehéz a friss belépőknek hirtelen.
Sajnálom, a kolléganőd valószínűleg nem akar durván elutasítani, mert nem akar rossz munkakapcsolatot.
Persze ez nem biztos,lehet, hogy ezt én gondolom így.
31n
2022. márc. 3. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!