Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljek közelebb hozzá?
Hasonló helyzetben voltam, mint te, csak mi egy fakultációra jártunk.
A tanár mindig agyondícsérte informatika fakton, ezért ráírtam egy feladattal kapcsolatban. ... elég kínos vége lett.
Még azt is letagadta, hogy jár faktra :D képzelem, hogy élőben milyen kínos lett volna.
21F
Mész egy barátoddal a folyosón vagy az ebédlőben, és amikor meglátod a lányt, elkezdesz háttal menni feléje, miközben a barátodra nézve búcsúzol a sráctól: "Majd dumálunk, szevasz!" Aztán hirtelen megfordulsz és "véletlenül" nekimész a lánynak, esetleg ki is versz valamit a kezéből, aztán gyorsan segítesz felszedegetni.
Elnézést kérsz, rámosolyogsz, egymásra néztek, és amikor a tekintetetek találkozik, egyből kiderül, hogy tetszel neki és örül az ütközésnek, vagy mérges, hogy egy "bunkó" nekiszaladt. :)
Ha látod, hogy tetszel neki, akkor bemutatkozol, megkérdezed a nevét, aztán a többi meg adja magát.
Ha nem látsz semmi érdeklődést a szemében, akkor meg odébb állsz.
Nagyon sok embert ismerek, aki így találkozott a párjával, lehet hogy az ütközések fele szándékos volt. :)
Szerintem legyen annyi bátorságod, hogy személyesen hívod fel magadra a figyelmet, és nem ráírsz akárhol, az olyan gyávának tűnik. Arra gondolhatna, hogy személyesen észre se veszed, közben meg a neten írogatsz neki. Ez olyan hülyén jönne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!