Sehol nem találom a lelkitársam. Lehet pont itt lesz?
Egyszerűen nem tudom elhinni,hogy tényleg kihaltak a normális férfiak,normális elvárásokkal.Nincs egyetlen 40-50 közötti sem aki társat nem pedig alkalmi szexet keres?Miert gondoljâk azt,hogy rám írnai fb on és a 3.ik mondat után elküldik a farkukat ilyen-olyan állapotban és szögben,attól egy nő elalél? Hol vagytok ti ,akiknek számít a kommunikáció? Az ismerkedés varázsa? A hódítás? Szeretek beszélgetni..megismerni a másik ember gondolatait..vágyait,álmait!
Tudom,hogy ez nem társkereső,de a kíváncsiság erősebb tőlem😊Szóval,ha esetleg valaki magára ismer,szép szál magas legény az írjon már rám privátban és ha elkelti az érdeklődésem megadom a facebookom😊
Mert néha van 5-10 percem unatkozni, és gondoltam valami nemes célra fordítom, így hozok némi fényt ebbe a sötétségbe ami itt az oldalon uralkodik😇
Tudom, következő kérdés az ,hogy miért nem az asszonynak írok helyette,hát azért mert ő is dolgozik és nem olyan toxic a kapcsolatunk hogy éjjel nappal egymás nyakán lógjunk.
Nem szórakozom! 45 éves vagyok és tényleg szeretnék megismerni egy férfit akivel tudok beszélgetni.
Senki vagyona nem érdekel mivel eltudom magam tartani es erre buszke vagyok.
A két gyerekem már felnőtt,dolgoznak sz én munkám pedig rengeteg szabad idővel jár.Miért meglepő,hogy esetleg itt is szétnézek? Kisvárosban élek..nincs hol ismerkednie az én korosztályomnak és azért egy bizonyos szint alá sem megyek.Tehát uraim..aki kíváncsi rám és betöltötte a 40 et az írjon privát üzenetet és megnézhet fb.on.
Amúgy 165/58 hosszú sötétbarna haj,nagy barna bociszemek és ártatlannak "tűnő" tekintet.Ne higyj a látszatnak!😉
#22 😂😂😂
Sok sikert!
Ja és úgy írják: Higgyj
......j betű nélkül!
😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!