Van itt olyan lány, akinek bejönne egy pörgős, vicces, mindig mosolygós, nagyon beszédes, kedves, törődő, okos, hosszabb távú kapcsolatban jártas, nem veszekedős, állatbarát, érzelmes és határozott célokkal rendelkező egyetemista fiú?
Ha te ilyen lány vagy és kizárólag komoly kapcsolatot keresel, akkor írj bátran!:)
Képet természetesen első pár üzenet után küldök magamról:D
Húha, nem számítottam ennyi negatív válaszra:D Sajnálom, hogy ennyire rossz dolgok jutnak eszetekbe egyből, de meg is értem azért. Viszont el se hinnétek milyen nehéz ismerkedni, ha tényleg normális vagy és csak jó kapcsolatokban voltál, mert látjátok senki nem hiszi el:D
Igen, erre a tulajdonságomra büszke vagyok:D meg amúgy is egy vidám lélek vagyok, miért veszekednék pont a párommal.
Egyik rossz tulajdonságom, hogy én mindig ugyan úgy viselkedek, egyetemen szóbelin is saját magamat adom, még ha meg is szólták már tanárok, hogy komolyabban kellene viselkednem egy vizsgán azért, de hát én ilyen vagyok:D (meg csak a szigorúbb és idősebb tanárok problémáztak). Szóval én nem nagyon változok meg hónapok után sem.
Szeretnéd letesztelhetsz:D egy ismeretlennel is őszinte vagyok és bármilyen témáról lehet velem beszélgetni. Mondjuk azért egy ismerősnek nem mondanál el, ha rosszul állna neki egy ruha, szóval ennyit szoktam hazudni.
#4 #6 #7
Köszönöm az őszinte válaszokat! Nem vagytok ezzel egyedül, annó suliban is vagy valaki nagyon szeretett ezért vagy utált engem:D viszont legalább akinek ez bejön, annak nagyon az esete tudok lenni, de hát minden rosszban van valami jó:)
Ezért írtam, hogy "hosszabb távú kapcsolatban jártas", tehát nem nagyon szoktam lelépni:D
A felsoroltak közül melyiket tartod be? :D
" hosszabb távú kapcsolatban jártas"
Akkor már jó sok kapcsin lehetsz túl. :D
Naaa:D tudod direkt írtam így, ne legyél gonosz:D
Ha ilyen vagy, akkor nincs mit betartani, egyszerűen csak magadat kell adni:D
Mivel hosszabbak voltak, ezért nem annyira. Meg azért egy hosszabb kapcsolatot kell idő (nekem legalábbis) kiheverni. Szóval csak 3 kapcsolat az a nagyon sok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!