Jelenleg milyen online társkeresők vannak, amelyek kulturáltabbak?
Vagy egy évtizeddel ezelőtt volt az nlc.hu párkeresője, akkoriban okosabb férfiak és nők szerint is az volt, ami még úgy, ahogy elfogadható volt. Ez aztán hozzá csapódott a párom.hu-hoz, ami már akkor egy nagy színvonal romlást eredményezett...
Le is szoktam ezekről...
Manapság mi a helyzet, milyen online társkeresők vannak? És ezek közül melyik az, ami nem gagyi, és ahol okosabb, tanultabb és valóban társat kereső emberek is keresgélnek, nem csak a tanulatlan vagy csak futó kalandokat keresők?
Vagy már minden a bugyuta közösségi oldalakra került? (Ez utóbbiak kizárva részemről....)
Ja és ami még fontos, 40-50 év közötti korosztálynak való érdekelne...
Én 3 évvel ezelőtt az elsőtalálkozás.hu-n ismertem meg a párom.
Persze, nem tökéletes, de elég jól lehet szűrni. Egyetlen hátránya, hogy ha pl. beállítod, hogy neked 18-24 korosztály jön be, akkor neked azokat is kilistázza, akinek viszont te nem férsz bele a korhatárába.
Szóval emiatt rengetegszer volt, hogy 40 és 50-es faszik írtak rám, miközben egyértelműen 25 volt a korhatárom. Bár a legtöbb ilyen konkrétan zaklatott, hogy szexeljek velük.
De ettől eltekintve (és ilyen malőverek mindenhol vannak) elég jó oldal volt.
Még automatikus elutasító üzenet funkció is volt, ami azért hasznos, mert vannak olyan srácok, akiknek ha nem írsz vissza 3-4 órán belül, egyből elkezdenek qrvának és pénzéhes ribizlinek elhordani, amiért ignorálok őket és még elutasítást se írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!