Vérbeli rosszfiú ismerkedne nőkkel! Írsz vagy nyuszi vagy?
Kihisztiztétek magatokat lányok? :)
Ilyen ez mikor egy nő nem kapja meg amit akar!
Úgy vagy te macsó csődör meg adonisz mint én.
L
Jézusom , elképesztő a stílusod. Mindig is egy ilyen macsóra vágytam. A szüleim féltenek az ilyen rosszfiúktól.
Biztos mindennap más lány van az ágyadba , de én is megőrülök érted te ellenálhatatlan csődör.
Mikor jössz értem?
24/N
Szerintem a lúzer nem én vagyok ;-)
Azok unalmasabbnál unalmasabb kérdéseket tesznek fel a nőknek.És természetesen nem is keltik fel a figyelmüket, érdeklődésüket.Közben 20 másik dologgal foglalkoznak egyszerre,oda se figyelnek,vagy elalszanak közben!
Ezzel szemben én!...csak végig kell nézni a hozzászólásokat,ott is tisztán érezhető hogy csak úgy szikráznak az érzelmek! Sokaknál a tűz is lángra lobbant! ;-)
Én, egy férfiként, neked, egy férfinak elárulok egy titkot a nőkről teljesen önzetlenül.Csak hogy lásd milyen f.sza csávó vagyok!
Szóval ha egy nőből érzelmeket tudsz kiváltani, akármilyent akkor nyert ügyed van! Mert a nőknek az érzelmek kellenek, a különféle hatások.Azt élvezik hogy történik valami.Ezért nem állnak le a nyámnyila rendes gyerekekkel, mert dög unalmasak és semmiféle érzelmet nem tudnak kiváltani belőlük.Nyilván egy idegen nőnél nehéz pozitív érzelmet kiharcolni...de azzal is felkelted az érdeklődését, és figyelmét ha negatív érzelmet váltasz ki és később kedveskedsz...utána észre fogod venni hogy olyan lesz mint a matrica.Le sem tudod kaparni!
Ha a baráti társaságodba beszólsz egy csajnak hogy milyen jó a s.gge! Akkor egy bunkónak fog tartani, lehet még pofán is vág.De felkelted a figyelmét és az érdeklődését, és állítom ha hazamegy az lesz az első hogy megnézi a s.ggét a tükörbe hogy tényleg olyan jó-e !
Na ugye hogy f.sza csávó vagyok hogy mindezt megosztottam veled?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!