Léteznek humort értő lányok?
Valahogy mostanában nem találtam olyan lányt aki értette volna a viccet. Nem vagyok az a nagy humorzsák, de azért néha jó egy kis vidámság. Szívesen beszélgetnék ilyen hölgyekkel.
25/F
Persze, hogy léteznek, más kérdés, hogy neked milyen a humorod, mert az sem egyforma. Lehet, hogy a te humorod olyan sajátos, amire csak kevesebben vevők. Olyat kell találnod, aki igen.
(Csak tanácsként írom, nem ismerkedési céllal, de nekem pl. kifejezetten fontos volt, hogy a páromnak legyen humora.)
Humort értő még hagyján, humort *művelő* lányok vannak itt vajon?
Ritka az ilyen ;)
Én olyan családba születtem, amiben van humorista, és meg lehet unni, szóval akinek ugyanolyasmi humora van, azt észlelem, de nem tudok hahotázni rajta.:)
Ez nagyon más, mint nem érteni a humort.
7# Óh, köszönöm a minősítést :) Hát nem tudom, mert a fekete humor mennyivel jobb a pisikakinál? Na jó, talán annál egy kicsit "fejlebb" van. Ugyanis a megértéséhez már szükség van némi absztrakciós készségre.
Tudod ez is olyan mint a kéz: van, akinek nincs.
Háháhá!! Ugye milyen vicces? K.va jót röhögtem. Ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!