Van itt olyan lány aki gyereket nem szeretne, de házasságot igen?
20 ertsd mar meg hogy akinek nincs gyereke semmit se tett le az asztalra….
Mit er barmennyi penz vagyon ha nem lesz akinek odaadd?
Gyermeket nem vallalni onzoseg. Mi lett volna ha a szuleid is igy gondolkodtak volna?
Ki lesz aki majd radnez ha ven szaros leszel?
En vagyok a szuklatokoru????
Mindent elertem anyagilag amit akartam mi tudna meg motivalni ha nem a gyerekek?
Ha nem lennenek mar reg a Mekong deltaban elnek egy fukunyhoban, bananon meg dzsangan elnek es leszarnek mindent…
Unalmas sablon dolgokat írsz, egyik sem állja meg a helyét. Reménytelen eset vagy. Én elfogadom, hogy neked ez a legnagyobb eredményed az életben és el is ismerem, hogy szép dolog. Én nem akarlak téged meggyőzni róla, hogy ez nem a lehető legnagyobb eredmény neked, mert elhiszem.
De ha ennyire boldog vagy és elégedett az eleteddel, miért akarod másnak megmondani, hogy az ő élete hogy teljes?
Egy csomó olyan ember van, pl Chopin, akinek nem született gyereke. Mégis hallgatja ma a zenéjét sok millió ember, mert alkotott valami olyat, amit nem sok ember tudott.
Mondhatod, hogy az élete semmit sem ért, de ez nem lesz igaz. Ő a zenében bontakozott ki, te a gyereknevelésben. Nincs ezzel semmi gond, csak el fogadni egymást.
Remélem a gyerekeid toleránsabbak lesznek nálad.
Szovegertes elegtelen. Senkinek sem mondom meg mit kell csinalnia.
A velemenyem irtam meg ha megengeded.
Felolem mindenki azt csinal amit akar
"Ez onmagadnak ramasztott elvarasnak kellene lennie. ... A gyerek a legnagyobb orom az eletben ami lehet"
Nagyon sok szomorú gyereksors van, ami úgy kezdődött, hogy az anyja vagy az apja mindenáron gyereket akart, mert ez elvárás volt önmagával szemben...
Aki így áll hozzá, az mit mond magának, ha kiderül, hogy nem lehet gyereke?
És ha lehet is: mi van a gyerek elvárásaival, akinek ugyanannyira kell apa is meg anya is? Aki annyira csak a gyereket teszi az első helyre, annak erre nagyon jó eséllyel rámehet a házassága - annak meg elsősorban pont a gyerek issza meg a levét leginkább.
Nem a gyereknek kéne lennie a célnak, az elvárásnak önmagunkkal szemben, hanem annak, hogy egy életre szóló kapcsolatban élhessünk a párunkkal. Az ilyen kapcsolatokból szoktak is gyerekek születni, és a gyerekeknek nagyon de nagyon kell, hogy ilyen, életre szólóan hosszú távra tervezett kapcsolatba születhessenek ahhoz, hogy testileg és lelkileg is egészségesen fejlődhessenek. Ha ilyen a kapcsolat és kiderül, hogy mégsem lehet belőle saját gyerek, akkor se fognak a kardjukba dőlni, mert nem a gyerek volt a cél eleve, hanem maga az erős kapcsolat, ami akkor is megvan, ha kiderül, hogy saját gyerek nem lesz - és akkor még mindig ott az örökbefogadás lehetősége.
"Én nem így gondolom"
Vagyis úgy, hogy csak az számít, hogy te mit akarsz, az meg nem, hogy a leendő gyereked mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!