Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány aki gyereke...

Van itt olyan lány aki gyereket nem szeretne, de házasságot igen?

Figyelt kérdés

2022. jan. 1. 11:32
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Inkább arra gondolok amit fentebb is írtam.
2022. jan. 6. 18:23
 12/28 anonim válasza:
A házassághoz sem ragaszkodok, de gyereket azt biztos, hogy nem szeretnék. A házassággal még kiegyeznék, ha olyan a személy, akivel el tudom képzelni. De mondjuk inkább utazásra költeném a pénzt és nem lakodalomra. 2 tanú előtt is össze lehet házasodni, az hozzám közelebb áll.
2022. jan. 7. 23:25
 13/28 anonim válasza:

"a gyerek miatt. Talán azért, mert nem voltak érzelmileg felkészülve"

Akkor mégsem a gyerek miatt.

2022. febr. 26. 12:22
 14/28 anonim válasza:
Romantikusnak találom, de nem kötelezőnek érzem, de azért ott van az a érzés, hogy ez egy új színtű kapcsolat a házasságnál.Viszont gyereket mindenképpen nem szeretnék.Az első gondolatom még lehet változik, a második nem.17/l
2022. febr. 26. 13:35
 15/28 anonim válasza:

"ez egy új színtű kapcsolat a házasságnál"

?????

2022. febr. 26. 15:40
 16/28 anonim válasza:

Elnézést ha nem voltam érthető.

Úgy gondoltam, hogy egyet értek azzal, hogy ez csak papír, de azért mégis egy kapcsolatnál ez az "utolsó" szint, és a pasitől ez egy bizonyos elkötelezettséget mutat.

2022. febr. 26. 15:45
 17/28 anonim válasza:

"a pasitől"

Te tényleg töröd a magyart?

Egyébként hogyhogy a pasitól? A nőtől ugyanannyira, nem?

2022. febr. 26. 15:47
 18/28 anonim válasza:
Megint csak azt tudom mondani elnézést. :D, a nap többségében angolul kommunikálok így néha nehezen juttnak eszembe fordítások magyarrul, emiatt néha töröm a magyart.Persze a nőtől is, de a pasi dönti el hogy ő megkérie a kezét.
2022. febr. 26. 15:54
 19/28 anonim válasza:

Nem a tarsadalom elvarasa hogy gyereked legyen.

Ez onmagadnak ramasztott elvarasnak kellene lennie.

Aki felnott fejjel se akar gyereket az haz. Es sajnos sokan vannak ilyenek.

A gyerek a legnagyobb orom az eletben ami lehet

2022. máj. 7. 12:16
 20/28 anonim válasza:
Ez butaság, attól, hogy neked a legnagyobb örömöt jelenti. Szűklátókörű vagy, ha azt hiszed, hogy csak az az életcél lehet jó, amit te annak gondolsz. Pedig van egy csomó ember, aki letett valamit az asztalra és nem volt gyereke, de mégis teljes életet élt és maradandót alkotott. Én elfogadom, hogy valakinek a gyerek a legnagyobb dolog, szép dolog, de nem kizárólag ebben lehet a boldogságot megtalálni.
2022. máj. 7. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!