Megszeretnék ismerkedni egy férfivel,mindketten elváltak vagyunk,de sajnos ő minden szabadidejét az internetes platformok chatfalain tölti. Érdemes így nekikezdeni? 39N 45F
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 19:28
11/18 anonim válasza:
45 éves létére elég gyerekes szerintem. Főleg ha már mindjárt az elején kiderült. Én csak tik-töknek hívom 😂, meg teszem a hülyét, hogy mi? Tik-tök? Fiatalok nem nézik jó szemmel, de én úgy élvezem ... 😂 41F
2021. dec. 27. 22:46
12/18 anonim válasza:
A kérdést sem értem igazán.
39 évesen (felnőtt nő elvileg) egy olyan pasi után futsz aki chatfüggő, monitorrecskabajnok stb...
Tényleg ez a legjobb az összes közül?
Ezt találtad érdemesnek arra, hogy válás után ismerkedj?
Ennek a kérdésnek a létjogosultsága elég kérdéses.
Az ilyennel szóba sem nagyon kéne állni.
Azt is elhiszem, hogy az öntudatod nagyobb mint az eszed a hozzászólásaid alapján.
De ha a kérdés komoly, akkor nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
2021. dec. 28. 08:27
13/18 A kérdező kommentje:
No ezt-JOGOSAN-jól megkaptam!!!
Sok benne az igazság ebben az őszinte válaszban.
Elgondolkodtató....
2021. dec. 28. 10:18
14/18 anonim válasza:
Nem èrdemes, minden öreg pasi selejtes (ès mèg rondák is ).
Ez a tik-tok remèlem csak vicc, tinik nèzegetik csak.
2021. dec. 28. 16:50
15/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vicc...
2021. dec. 28. 17:13
16/18 anonim válasza:
Akkor inkább keress egy huszonèvest, ők is ugyanezen a szinten vannak, de legalább szèp a testük, ès kemèny a farkuk :D
2021. dec. 28. 17:27
17/18 anonim válasza:
16:50 Nincs apa komplexusod kicsim ?
2021. dec. 31. 14:12
18/18 zolo válasza:
Komolyan erdekel a pasi ,akkor probal megismerni. Ugy nez ki eleg fisszahuzodo pasi lehet. Neked kell kezdemenyezni. Beszejgess vele, lehet neten konnyebben megynyilik mint szemelyesen. Kerdezd meg meg milyen erdeklodesi kore van. Azert biztos mast is szeretne csinalni. Lehet nincsenek baratai es ezert el a virtualis vilagban. Viszont ez meg mindig jobb mint haverokkal kocsmaban inni. Felkeltetted az erdeklodeset, akkor lehet a kedvedre iranyithatod. Viszont, ha nem akar veled kozos programot, akkor egyertelmu a dolog. Az ilyen pasiknak konkrrtan meg kell mondani te mot szeretnel. O nem fogja kitalalni.
márc. 2. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!