Na ez a német infó ez hasznos, arrafelé tervezek menni 😃
Viszont hozzám az az infó jutott el egy ismerőstől, ha nincs oltás, akkor heti tesztelés van, amihez már nem lenne idegzetem, nekem is megvan a tűréshatárom
Bár lehet, ez régiónként megoszlik, nem tudom
Errefelé 24 óráig érvényes egy teszt, ősszel vezette be a cég, hogy egyik nap megcsinálom és bemegyek, akkor másnap még mielőtt letelne a 24 óra, még bemehetek.
Tehát egy hét 3 teszt lenne, így legtöbbet homeoffice van.
Tudtommal iskolákban heti két teszt van, de pl. nálunk online megy adott szakon az összes kurzus és a vizsga is.
“Dejo hogy itt mindenkinek milliós fizuja, top kocsija,”
Nem mindenkinek és nem top. És nem milliós. Csak pár ezres. 🙃
“top munkahelye van”
Az sem top, jobban szerettem középvezető lenni.
“meg 28 nyelven beszél,”
Oszd el 10-zel, akkor majdnem.
“full sikeres, és valahogy mégis itt a GYIKen tölti az egész napját… “
Még ha nem homeofficeon lennék, akkor is van időm 1,5-2 óránként ránézni a telefonomra.
“Csak nekem nem fér össze a kettő?”
Csak neked, mert te csak kétkezi munkában tudsz gondolkodni. Ezzel nem becsülöm le a kétkezi munkát, néha szívesebben csinálnám, mert jobban megy az idő.
“Muszály”
“Minden”
“Egyes”
“Betűt”
“Kielemezned?”
Szakmai ártalom.
“Muszály” - pontos j. 🤣
Ha már elemzés. De nem az volt, hogy leveszed a szánalmas kérdésem figyeltek közül? Vagy az más volt?
41-es (erasmusos) vagyok
Szerintem a 43 és 45-ös válasz is 2 külön embertől érkezett (és egyik sem én vagyok)
Én csak köszönöm a tesztes infókat!
“Nem”
“Veszem”
“Le”
“Az”
“Más”
“Volt”
“Amúgy”
“Nem”
“Fárasztó”
“Folyton”
“Okoskodni”
“?”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!