Gondold el mennyi kedvelést kap egy nő. 80% az esély rá, hogy még csak nem is látja a profilod soha :D De esély mindig van.
2021. dec. 14. 23:19
3/11 anonim válasza:
Nagyjából 3-4 éve használom az alkalmazást, időszakosan, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Egyetlen matchem volt... az akkori kolléganőmmel, akivel poénból jobbra húztuk egymást, hogy még szánalmasabbnak érezzük az egészet. :D Egy értelmes viszontválaszt sem kaptam még abban az alkalmazásban, de az tuti, hogy ott írhatsz akármit, lehetsz akármilyen érdekes, a felszín számít és erre rá is játszik az app (pl. a rövid bemutatkozó résszel, a nulla lényegi infóval, az Instaszerű 1:1 fotóval.
2021. dec. 14. 23:24
4/11 anonim válasza:
Ismerek házaspárt, akik ott találkoztak, szóval minden lehet.
2021. dec. 15. 00:01
5/11 anonim válasza:
Én házaspárokkal ismerkedem de néha nagyon rossz az egyezés.
2021. dec. 15. 03:42
6/11 anonim válasza:
Tinder szerintem nem az ismerkedésről szól. Egyfelől van egy csomó kamu profil fent. Másfelől pedig a legtöbb nő aki fent van nem akar ismerkedni. Csak mint egy közösségi felületet használja. Feltesz pár képet mert kíváncsi mennyire érdekli még a pasikat.
Aki valóban párt keres ő meg kész elképzeléséhez keres bele passzoló pasit. Mint valami hiányzó lego kockát.
2021. dec. 15. 06:26
7/11 Noren1989 válasza:
Egyetértek #6al.
Inkàbb egopolírról a nők részéről, míg a férfiak részéről egyrejszolható képgyűjtemény.
Az ismerkedés része ennek a töredéke, de ott sem a tartós (max eltartós) pàrkapcsolatok keresése a tipikus.
2021. dec. 15. 07:34
8/11 anonim válasza:
Még ha komolyan is akarnának ott ismerkedni, akkor is 30-100 férfi jut egy nőre, ilyen arányok mellett egy átlagos férfinak esélytelen a siker.
2021. dec. 15. 11:32
9/11 anonim válasza:
"Feltesz pár képet mert kíváncsi mennyire érdekli még a pasikat."
Tűpontos meglátás.
A tinder nem más, mint egy platform, ami elhelyezi az adott illetőt a piacon, beárazza az értékét. Ha sok az érdeklődő, akkor értékesebbnek érezheti magát (nőnek az elvárások, önbecsülés, ego), ha kevés, akkor kevésbé, "még gyúrni kell rajta". Ha véletlenül összejön valakivel, az csak a véletlen műve, alapvetően itt a megmérettetés a cél.
2021. dec. 15. 11:45
10/11 anonim válasza:
Persze hogy lehet ott normális nőt találni, sőt.. Ha te normális vagy, akkor már jobb vagy, mint az ott lévő paraszt csávók 99%-a, szóval hatalmas előnnyel indulsz. Nekem 2x is volt onnan normális kapcsolatom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!