Mennyire hatásos társkereső oldalakon ismerkedni?
Ha vannak jó képeid akkor van esélyed. Ha nincsenek akkor nincs. Ez így működik. Tinderen nem a kisugárzásod vagy a személyiséged miatt fog jobbra húzni hanem azért amit lát. De van pár dolog amiről jobb ha tudsz.
1. Írtam ezt a képes dolgot. A kép csak az első lépés. Fontos a kreatív beszélgetés kezdés. Akkora igények vannak amikkel manapság rohadt nehéz felvenni a versenyt. De sok sikert. A "szia, mizu" már rég nem elég. De ha valami cuki, vicces, frappáns szöveget írsz neki akkor is benne van a pakliban, hogy vissza se ír. Pont tegnap jártam így. Háromszor is :D.
2. Ha bejön neki a képed, bejön neki a dumád akkor jön az igazi kihívás. Mert nehogy arra számíts, hogy csak veled fog beszélgetni :D. Dehogy. Lesz még 5 olyan mint te. Kezdődik a versengős szakasz ahol a tudtodon kívűl kell versengened idegen faszikkal 1-1 csajért. Gusztustalan sajnos, de ez van. Ha ezeket el akarod kerülni akkor érdemes tisztázni vele az elején, hogy te senkinek nem leszel 2. a sorban. Ha van benne egy kis értelem akkor felfogja. Még talán értékeli is.
3. A legnehezebb fázis. Stimmelt minden. Elmentek szépen randizni. Itt meg kell mutatnod a hölgynek, hogy nem csak a szád járt és valóban akkora király vagy mint amilyennek tetted magad üzikben. Ha összejön a dolog akkor rohadt nagy mákod van. Netes társkeresésnél ez a legkényesebb szekció. Mert ugye élőben mindenki más mint a képeken. Közel sem biztos, hogy tetszeni fog neki a hangod, a mimikád, magasságod, stílusod, tartásod, modorod stb. Rengeteg tényezőnek kell megfelelni.
Nos ezek alapján mindenki eldöntheti, hogy megéri e ismerkedni a neten vagy sem. Nekem netről csak alkalmi vagy rövidtávú kapcsolataim voltak. Egy hosszavtávú kapcsolatom volt csak (2 év) és azt a csajt is élőben ismertem meg. Minden más élőben.
24/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!