Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hallássérült lányok lenne...

Hallássérült lányok lenne kedvetek ismerkedni egy halló fiúval?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, és mint fent említettem nekem jó a hallásom viszont beszélem a jelnyelvet.

Mindig is jobban bejöttek a hallássérült lányok viszont még nem adatott meg a lehetőség hogy megismerjek egyet is.

2021. dec. 6. 20:16
1 2
 1/11 anonim válasza:
gondolom a hallássérültek IMÁDJÁK, ha valaki csak azért vonzódik hozzájuk, mert hallássérültek... :)
2021. dec. 6. 23:13
 2/11 anonim válasza:
Ez valami fétish?
2021. dec. 6. 23:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Erről szó sincs... Ez olyan mint mikor valakinek bejönnek az ázsiai nők. A siketeknek is van egy kultúrája.
2021. dec. 6. 23:42
 4/11 anonim válasza:
Tetszik ahogy mutogatnak? Ha találsz egy lányt aki szeret, szerintem szívesen mutogatna előjáték képpen. Az Ázsiai nők egy másik etnikum, egyedi vonasaik vannak szerintem.
2021. dec. 7. 00:05
 5/11 anonim válasza:
az ázsiai nők is utálják az ázsiai fétist, sárgaláznak hívják. forrás: ázsiai barátnőim. a 21. században mindez már elég ciki. vagy legalábbis ne hangoztasd, ha valaki a rassza vagy az egészségügyi allapota miatt jön be. inkább igyekezz egy nőt megismerni, értékeld a személyiségét, az egyéni szépségét, tulajdonságait, az embert és mindketten sokkal többre mentek ezzel.
2021. dec. 7. 07:48
 6/11 anonim válasza:
Orulok, hogy toroltetted a valaszomat. Hehe. Viszont igy sosem fogsz ilyen baratnot talalni ezzel a fetisizalt stilussal amit itt lenyomsz. Szanalmas vagy.
2021. dec. 7. 08:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem jelentettem egy hozzászólásodat sem. Lehet hogy etikailag nem felelt meg... Neked fogalmad sincs az egészről és úgy sérelmezel engem. Szerintem ez a gáz, meg akartam próbálni elérni egy fajta közeget ezzel a kérdéssel, szerencsédre nem jött össze :) . Nincs semmilyen fétisem, voltak kapcsolataim. De még nem volt ilyen, és ha már megtanultam a jelelést gondoltam miért ne.
2021. dec. 7. 12:51
 8/11 anonim válasza:
Szerintem menj el olyan közösségbe, ahova siketek járnak. Ha nagyon merész vagy még be is kamuzhatod hogy az vagy, de komolyan. Csak nem fognak letsztelgetni. Aztán mutatsz a csajoknak valamit, amit nem fognak elfelejteni 😏
2021. dec. 7. 13:10
 9/11 anonim válasza:
Nem
2021. dec. 20. 11:00
 10/11 anonim válasza:

Na és egy siket fiúval?

Más választásotok már nincs, max lánnyal :(

2021. dec. 23. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!