Miért nem szólít meg,s adja fel büszkeségét?
Van egy fiú aki régóta tetszik és női jeleket is küldök felé,ha látom,de nem szólít le.
Az igazat megvalva 1-szer leráztam,mikor taliztunk,de igazán elfelejthetné és feladhatná büszkeségét,makacsságát mert hónapokkal ezelőtt volt.
Szerintem nehéz eset lehet,de tetszik nekem nagyon...
Ki vagy te, az angol királynő? Nem fog mindenki a lábaid előtt heverni.
Egyszer leráztad, most rajtad a világ szeme.
Üdv, egy nő.
Lányként mondom, hogy komolyan nem értem ezt...egyszer már leráztad szegény srácot, most nem értem mit vársz tőle. Ne vigyorogj rá, hanem szólítsd le te ha annyira tetszik neked.
Szerintem nem halsz bele ha teszel azért valamit, hogy esetlegesen helyre hozd amit elrontottál amikor leráztad :)
Igy jártál
Csá
Nőként kérdezem, hogy akkor miért nem adod fel a női büszkeségedet, és szólítod meg te őt? Szerinted érdekel bárkit, hogy kedveled a képét? Ez annyira dedós szint, már ne is haragudj.
Értelmes ember nem fog egy elutasítás után ismét bepróbálkozni, hanem elengedi a személyt, nagyon helyesen. Talán korábban kellett volna értelmesnek lenned, de mondjuk jó is, hogy így alakult. Szegény srác látatlanul is jobbat érdemel, mint a te öntelt fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!