Vannak itt nagyon jó csajok?
#10 Köszönöm, de ez volt az életem pár évvel ezelőttig. Depresszió, pánikbetegség, kórház, pszichológusok, gyógyszerek, mindezt csupán azért, mert megfelelési kényszerem volt, és hiába akartam mindenkinek jó lenni, még ígyis sokan bántottak. Nagyon nehéz felismerni, hogy ilyen a mai társadalom, mindenki bánt mindenkit, sokszor a legértelmetlenebb dolgok miatt, diszkriminálunk, megbélyegezünk olyat, akit nem szabadna. Nem leszek álszent, én is néha előítéletes vagyok, félreismerek embereket, de pont ezért fontos, hogy mindenki szeresse önmagát. Miért kéne hagyni, hogy olyan emberek, akiknek semmi közük az életemhez megmondják, hogy milyen kéne legyek? Hogy meg kéne változzak? Igen, lehet. De én boldog vagyok, és szerintem ez többet ér.
Szóval lehet, hogy bolond vagyok, hogy ebben hiszek, hogy minden ember érték a maga módján, de szerintem sokkal több ember lehetne boldog, ha el tudná engedni a füle mellett a jogtalan társadalmi megbélyegzéseket. És ha már csak egy ember boldogabb lehet azáltal, hogy ebbe belegondol, esetleg meg is fogadja, már volt értelme, hogy vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!