Milyen lehetőségeim vannak?
Figyelt kérdés
Sose voltam bulizni de tudom hogy nem az én világom főleg egyedül nem. Hol lehetne ismerkedni lehetőség szerint komolyra vagy legalább baratságra (nem +-al) {a társkeresők már nem megbizhatok}
18/Lány/bi
2021. nov. 7. 14:44
1/5 anonim válasza:
Itt
2021. nov. 7. 17:59
2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem
2021. nov. 7. 20:30
3/5 anonim válasza:
Ne görcsölj ezen. Közhely,de nagy igazság:Ismerkedni mindenhol lehet. Építs egy kis önbizalmat, fogadd el magad, utána már egy mosoly is elég lesz,hogy barátokat/társat találj. A hölgyeknek ebben szerencsére könnyebb dolguk van. A többi rajtad áll,hogy mit/kit keresel.
2021. nov. 7. 20:55
4/5 anonim válasza:
hova valósi vagy?
2021. nov. 8. 05:45
5/5 Mathus válasza:
a kérdésre: (online) nyelvtanfolyam vmi keleti nyelvvel (japán vagy koreai), cosplay vagy anime klub, nyelvklubbok, fanfiction oldalak, társasjáték klubbok, asztali- vagy online szerepjáték csapatok. hajrá :))
2021. nov. 9. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!