Hol ismerkedhetnék, mentálisan nem teljesen ép 18-30 körüli nőkkel?
Figyelt kérdés
Bár sokat fejlődtem e téren, hazudnék ha azt mondanám, hogy teljesen egészséges vagyok mentálisan és ezt szerintem illik közölni az ismerkedés során. Ezért keresek hasonló társat, akivel könnyebben megérthetjük egymást. Egyébként 25 éves, budapesti férfi vagyok. Privátban szívesen bemutatkozom.2021. nov. 6. 20:48
1/10 anonim válasza:
Jó helyre jöttél, itt szerintem elég sok kattant csaj van. Csak az a rossz hírem, hogy ők is "egészséges" hapsit akarnak maguk mellé. Egyébként ezzel amúgy is így van a legtöbb nő, na ők aztán nem fognak problémás fickókkal foglalkozni, nekik alanyi jogon jár Mr. Perfect. De azért hajrá, hátha találsz valakit, aki elfogad.
2021. nov. 6. 20:57
2/10 A kérdező kommentje:
Én amúgy voltam terápiás osztályon és pont azt tapasztaltam, hogy az ilyen nők nem akarnak egészséges férfit. Mert egy egészséges ember sosem fogja átérezni, megérteni ezeket a problémákat. De persze, lehet, hogy egy részük mégis csak egészséges valakire vágyik.
2021. nov. 6. 21:01
3/10 anonim válasza:
Asperger szindrómám van, de már van barátom.
2021. nov. 6. 21:58
4/10 Noren1989 válasza:
Szaràsig vagyunk belőle, Komàm!
2021. nov. 6. 22:53
5/10 anonim válasza:
Jó helyen jársz hé!
2021. nov. 7. 05:10
6/10 anonim válasza:
Annyival jobb lenne ha csak azok reagálnának itt egy kérdésre akiket tényleg érdekel a dolog.
2021. nov. 7. 09:44
7/10 A kérdező kommentje:
Tényleg jó lenne.
2021. nov. 7. 10:26
8/10 anonim válasza:
Egyik se teljesen épp, szóval bárhol.
2021. nov. 7. 10:29
9/10 anonim válasza:
Engem is érdekelne. Én viszonylag egészséges vagyok, csak "bolond" :D igazából túl okos, de hát nem értenek meg XD
2021. nov. 8. 03:21
10/10 anonim válasza:
Nekem vannak mentális problémáim, szívesen ismerkednék veled :)
2021. nov. 8. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!