Szegedi fiúk, valaki szeretne ismerkedni? 21/L
12-es: nekem se írt vissza. :D
Hát ilyen magányos a lyányka :DDD
Szegény lányt itt szétszeditek a semmiért. Valószínűleg azért nem írt vissza, mert megelégelt itt mindenkit, mert egyből beszólogatni kell a másiknak,és elment mást csinálni. Jól is teszi.
Ne csodálkozzatok rajta...
Eléggé tudom sokszor sajnálni a normálisabb egyéneket, akik itt szeretnének ismerkedni. :D Kiégetős.
Amúgy én nem Szegedi vagyok, de én szívesen beszélgetek veled (mondjuk nagyon beszélgetőpartnert sem találsz normálisat, nemhogy szegedit :D).
15-ös voltam.
#17 azzal azért vitatkoznák hogy nem talál senki olyat akit keresne 😃
Én pl elvileg normális vagyok (ezt mondják legalabbis, magamról meg honnan tudnám xd) ráadasul szegedi is :P
Kérdező: mad ha lesz időd/kapacitásod írhatsz nyugodtan 😄
Szegedi vagyok, én is szeretek és szoktam is hosszan sétálni a városban, túrázni a természetben még olvasni, játszani (digitális vagy társas mindegy utóbbit preferálom) szeretek. Én inkább kutyás vagyok bár itthon macska van…
Igazából a szándékot nem nagyon látom. Fiú barátot keresel vagy az első 2 mondatot azért írtad hogy majd alakulhat bármi de előre leszögezed hogy nem görcsösen keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!