Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 37 éves lány vagyok, keresem...

37 éves lány vagyok, keresem azt a lányt akivel le tudnám élni az életem. Valaki?

Figyelt kérdés
Hobbijaim az olvasás, írás, séta, akár kirándulás, mozi, színház. Dolgozom, egyedül élek Budapest mellett.

2021. okt. 30. 19:50
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
#21 ellenkező neműként én sem szeretem a férfi kifejezést. Valami hivatalos dolognak érzem. Most belegondolva amúgy lehet ezért van a pasi meg hasonló. Mert kell valami kényelmesebb szó és nincs jobb. Nő helyett meg a. csaj van esetleg, de az meg pl ide a kérdésve túl laza. Szóval igazából hiányzik egy jó szó.
2021. nov. 1. 12:23
 22/25 A kérdező kommentje:
A "kedves" válaszok alapján úgy döntöttem jobb egyedül 😂 De köszöntem az élményt,legalább tudom hogy nem velem van a baj.
2021. nov. 2. 08:13
 23/25 anonim válasza:

A kérdező szándékosan provokál, de semmi baj...

Senkire nem volt hajlandó reagálni, válaszolni és még neki áll feljebb :D

2021. nov. 2. 11:02
 24/25 anonim válasza:
#23 volt 20 suttyó komment azon, hogy miért ezt a szót használja miért nem azt. ettől nyilván nagyon tűzbe kellett volna, hogy jöjjön :D
2021. nov. 2. 11:15
 25/25 anonim válasza:
Ne foglalkozz a negatív kommentekkel! Majd megtalálod azt a lányt! 😊
2021. nov. 14. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!