Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan nő, aki ismerked...

Van itt olyan nő, aki ismerkedne egy szomorú fiatal férfival?

Figyelt kérdés

2021. okt. 29. 12:24
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Egy valakinek írtam, valószínűleg nem neked 20-as.
2021. okt. 30. 08:10
 22/27 anonim válasza:
Mért vagy szomorú?
2021. okt. 30. 08:14
 23/27 A kérdező kommentje:
A 11. válaszban leírtam. Igaz más oka is van még bőven, de azokat max. privátban írom meg.
2021. okt. 30. 08:50
 24/27 anonim válasza:

11: Mások is pedzegették már, hogy pont ez lenne a feladatod, hogy a negatív szomorúságot magad mögött tudjad hagyni. Amennyiben magadat rendbe tudod tenni és pozitív/boldog vagy önmagadban egyedül is és ezt ki is "sugárzod magadból", akkor félig nyert ügyed van/lesz! :)

Ezekre van elég sok technika. Személyiséged fejlesztése és/vagy akár spiritualitás felé fordulás. YT teli van motiváló videókkal ám. De az is sokat segíthet persze, ha beszélgetsz hozzád közelállókkal is, akik lehetőleg bátorítanak és nem lehúznak.

tl;dr: Igazából csak rajtad múlik (fejben dől el), minden csak kimagyarazas.txt. :)

Sok sikert.

2021. okt. 30. 09:48
 25/27 anonim válasza:
Nem oldana meg semmit egy kapcsolat, ugyanúgy depis lennél. Amíg magadat nem tudod rendbeszedni addig felesleges másokat keresni. Keress egy baráti társaságot, járj el bulizni és majd megismerkedsz valakivel. Eröltetni felesleges a dolgokat.
2021. okt. 30. 11:57
 26/27 anonim válasza:

Szia!

Nekem írhatsz, én is szomorú vagyok általában

2021. nov. 1. 11:32
 27/27 anonim válasza:
Én is szomorú és beteg!
2021. nov. 1. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!