44 éves pasi ismerkedne 18 éves lánnyal, van jelentkező?
Jaa, bocsi, félreértettelek. :D
Valóban, gyanús, hogy trollkodik az illető.
Én ismertem 50+ évest aki testi kapcsolatba került tini lányokkal de bizony azért kemény összegeket fizetett.
Nem tudom elképzelni hogy anélkül müködjön. Mert egy 50-es már nagyon nem vonzó fiatal lányok számára, legtöbb pocakos kopaszodó , aszott ráncos testű stb.
Még ha szét is volt gyúrva a fej már öreg. A test is összeesett, persze jó lehet ha vmi elképesztően örült jóképű sztár szintü külseje van, de ez extrém valószinűtlen.
Ez a tipikus troll, aki 25 éves nőket már vénnek mondja, de vérig van sértődve hogy 50+ évesen őt is le vénezzik férfiként
vicc a figura
Kamuzhat tovább, engem nem érdekel, de az a tény, hogy a 15-18 éves lányok közel 99 %-a az életben nem kezdene ki 50+ éves "férfiakkal" ...
Ez csak egy gyáva kis barom, aki a saját korosztályában a kutyának sem kell...
Így van.
Ismertem fiatal lányt aki kezdett ilyen 50+-sel, de már 20 éves volt, az öregnek 300 millió forintos háza volt és azonfelül is nagy vagyona, fullos autó mütárgyak stb. Beköltöztette fizette tanulást stb.
Meg talán hallottam egy beteg lányról akinek nem volt apja és összejött egy 50-es öreg emberrel de szakított vele később amikor talált egy fiatalabbat. Szóval nem mondom hogy lehet ilyen, de nevetséges kamu hogy itt kb minden második férfi azt állítja hogy ő ilyen, sőt tini lányok tucatjai , egyetemisták csorgatják nyálukat az ő vén aszott testükre.
Az élet nem így müködik vagy nem mondják el hogy is van valójában stb
49, azért élvezed a trollkodást igaz.
Nem gond, amíg kölyök voltam nekem is szórakoztató volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!