Leszbikus lányok! Van kedvetek ismerkedni egy szintén leszbikus, 16 éves lánnyal?
Rasszista?
Csak mert nem akarok verset költeni neked? Nájsz.
lusta is vagy
Ezt neked küldöm, szép álmokat:
"Verítékedben hentergetlek, sikoltó szerelmi nedveinkben fürdik meg a szánk. Csak a ragyogás, csak a fehér lihegés most a tagolt szavakkal elmormolt értelmes beszéd. Ma ismeretlen a szégyen, de széttárt combjaid között vár a kikerülhetetlen zuhanás. Heverj a fűre, gerincedre fordulj, mint lángjaitól szenvedő, megrészegült kanca. Rúgj fel az égre, vergődj zokogva vissza rám. Feküdj felhőkre, hogy melleidre tapadva lelkemig ázzak, s ne essem az égő város vörösen párálló örvényes havára. Fogaim megismerik mellbimbód rózsaszín vacogását és ujjam rángó szakadékod hálás sötétjébe rántja. Vörösbort locsolok végig hűvös rajzú hátadon, s mint derengő kelyhekből kiiszom szíved gyöngyöző borát, farod kerek dombjaira ereszkedem lágyan, hogy megkeressem mélyedben évezredek elvermelt árvaságát"
Mi a rák van itt? :D
#11-13 vagyok.
8-as tévedsz hiába vagyok leszbikus és valódi nő.
Tojnak rám magasról.
Ha rám is írnak,és szuperül elbeszélgetek velük (lányokkal)
Egy idő után eltűnnek ugyis.
Mert itt ez a divat :/
Ahelyett hogy megmondaná hogy miért nem akar beszélni többet velem.
De ha van olyan lány/nő akinek lenne kedve beszélgetni vagy ismerkedni akkor írjon :)
Egyébként 25 éves vagyok és lány
Hát a gyűlőlkődés,trollkodás stb.
At "igazi magyarok" itt gyűlnek össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!