Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Leszbikus lányok! Van kedvetek...

Leszbikus lányok! Van kedvetek ismerkedni egy szintén leszbikus, 16 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
Leginkább a korombeliek jelentkezését várom.

2021. okt. 23. 15:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim válasza:
Aki ki bir találni egy 72. kategóriát és kemény munkával be tudja vezetni a köztudatba, az nyeri az egyéniség versenyt. Vannak hagyományos neveltetésűek és vannak elhanyagoltak. Mindkettő útravalóból lehet hagyományos és a saját neméhez vonzódó szerepkör. Az összes leágazás önmaga paródiája, ha valaki azt szeretné, hogy komolyan vegyék nem bonyolítja tovább. Aki arra vágyik, hogy telibe találja egy társadalmi Ifa, az erőlteti, hogy ő egész más, egy újabb kaszt, egy sokkal érzékenyebb, egy külön lapon emlitendő identitás. Tehát szórakoztatóipari termék szeretne lenni inkább, nem hiteles, nem megfogható, nem felszedhető, megkapható, elvehető, elhagyható, mint egy normális fiú, lány, fiúlány, lányfiú. 16 évesen meg, ne a neten bohóckodjál, hanem tanulj.
2021. okt. 23. 23:39
 12/74 anonim válasza:

Ha nem tetszik, hogy ilyen személyek léteznek akik megsértik a te szabályaidat akkor ajánlatos nem olvasgatni lmbt témában még gyakorin se. ;)

Ezzel mégis hova akarsz kilyukadni? Mert, hogy a kérdéshez nem sok köze volt az biztos. :)

Csak nem tudom, hogy a nem ciszheteró személyek felé negatív (elutasító) vagy pozitív (elfogadó) amit írtál és csak a túlzó cifrázások ellen vagy.

2021. okt. 23. 23:46
 13/74 anonim válasza:

Mégis mi volt benne a bugyutaság?

Csak ki fejtettem, hogy nem számít a korod a nemi és szexuális identitás tudatához. Meg, hogy ez a két fogalom mit takar.

És mivel a nemed és a szexualitásod nem függenek össze így egy férfiból nő transz is vonzódhat lányokhoz (ilyenkor leszbikusnak nevezzük mivel a transznő is nő). És ugyan ez igaz a Nőből férfi transzokra, hogy vonzódhat férfiakhoz (tehát lehet meleg).

Aztán ott van az a felállás, hogy heteró tehát a transznő a férfihoz, a transzférfi nőhöz vonzódik.

Ez ugyan úgy működik mint, hogy vannak heterók, leszbikusok, melegek és biszexek is, csak a nemi identitás kérdése lehet eltérő ezeken a csoportokon belül.

Vagy ha nem ezekre gondoltál mint bugyutaság akkor kérlek fejtsed ki, hogy pontosan mit tartasz bugyutának a 10-es válaszban.

2021. okt. 23. 23:52
 14/74 anonim válasza:

Halljátok ez szánalmas amit ti itt műveltek...

A kérdező egy nagyon egyszerű kérdést tett fel,az arra szánt kategórában,de mégis a 16 válaszból szerintem 3 vagy 4 volt képes normálisan a kérdésre válaszolni.

A többi meg mintha gombnyomásra csinálná, azonnal nekiállt pampogni hogy itt valami nagyon el van bszva,meg nem is tudja mit akar,stb...Jobban érzitek magatokat,jól esik ezt csinálni? Komolyan mondom szánalmasak vagytok ha ettől többnek érzitek magatokat:D

(Elnézést nem szoktam offolni,de ezt muszáj volt,nagyon felk@r hogy minden hasonló kérdés ilyen válaszokkal van tele)

2021. okt. 23. 23:53
 15/74 anonim válasza:

Sajnos mivel a gyakorikérdések magyar oldal és nem éppen a normális fajta magyarok vannak rajta többségben, így sajnos sok a kötözködő akik miatt értelmetlen viták alakulnak ki. Mert csak azért jön ide, hogy belekössön a másikba vagy elmondja a negatív véleményét a témáról.

2021. okt. 23. 23:56
 16/74 anonim válasza:
olyan izgalmas dolgokról mesélsz, mint a Zászlómúzeum idegenvezetője, mindannyian köréd gyűlünk, hallgatunk, pilláink rebegnek, pilláink egyre sűrűbben rebegnek és meg-meg pihennek a gravitációnak engedve, néhány perc és másnap van - jó éjt
2021. okt. 23. 23:57
 17/74 anonim válasza:
#20 téged is elfogad majd valaki úgy, ahogyan vagy, ez egy idő múlva mindenkivel megtörténik, kár idegeskedni, hagyni kell a dolgokat folyni a maguk medrében - lassan aludni, reggel felkelni, magunkat nem komolyan venni
2021. okt. 24. 00:01
 18/74 anonim válasza:

Veled is csak többen vagyunk. (Az oldalon, az országban, a kontinensen, a világon egyaránt.)

2021. okt. 24. 00:01
 19/74 anonim válasza:

#24 kérhetem, hogy többet irj és úgy, hogy rimeljen, nehezen alszom el

#20 vagy #21 bocs, elvesztettem a fonalat, lehet rossz helyre irtam, de megelőlegezem a pokolbakivánást a következő válaszolóknak is

2021. okt. 24. 00:05
 20/74 anonim válasza:
igen tudom, te hozod a rasszista nem elfogadó karaktert: "nem éppen a normális fajta" -, de nem gond, ettől lesz sokszinű ez a beszélgetés is
2021. okt. 24. 00:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!