Csajok! Ti hol, hogy találtatok pénzes pasit?
Figyelt kérdés
2021. okt. 19. 13:58
11/32 anonim válasza:
havi 200.... jó hogy te keresel annyit :D
2021. okt. 19. 14:55
12/32 anonim válasza:
Napirybanc...
2021. okt. 19. 15:08
13/32 anonim válasza:
Srácok,hol találhatnék pénzes muffot???Franc se akar ebben a pocsolyában vergődni..
2021. okt. 19. 15:09
14/32 anonim válasza:
Igenis fel lehet építeni egy saját egzisztenciát. Szegény családból származom, sosem engedhettem meg magamnak, hogy sokat költsek, hogy csak úgy eleresszem magam. De kitartó voltam, kijártam az egyetemet úgy, hogy előtte éveken át gyűjtögettem a könyvekre. De most megvan a diplomám, jó szakmám van, és jól keresek vele. Nem élek sokkal fényűzőbben, mint előtte, mert a fizetésem nagy részét a beteg édesanyámnak adom, aki egyedül nevelt fel engem és a testvérem. De van házam, autóm, mind saját pénzből. És én örülök, hogy ezt egyedül értem el, nem csak azért, mert pénzes pasit fogtam ki magamnak. Az sem érdekelne, ha a pasim szegény lenne. Vannak ezerszer fontosabb dolgok.
2021. okt. 19. 15:17
15/32 anonim válasza:
Tanulni soha nem késő.
2021. okt. 19. 15:22
16/32 anonim válasza:
Fenomenális mentalitás, lábat szét, vagy térdre, csak mert kell a pénz, a lakás, az autó, a táska, le vannak szarva az elvek a boldogság, a hűségesség, a szerelem, pénz pénz pénz. Tanulni már késő? Szóval lusta is vagy. Ha pedig havi 200-at keresel akkor sajnálom de eléggé tehetségtelen is mert egy kis aggyal és szorgalommal lehet már többet keresni itthon, megszakadás nélkül is.
2021. okt. 19. 15:27
17/32 A kérdező kommentje:
Utolsó szerinted mennyit kéne dolgozni mire milliárdos lennék? Még ha 3 szorosat keresnem se tudnék az lenni soha.. Mint mondtam egyszerű emberként kapcsolatok és zsiványsag nélkül nem lehetsz gazdag. Melyik orvos, ügyvéd stb milliárdos.. Hát egyik sem.. Ehhez több kell. Ott van vajna timi vagy Várkonyi Andrea nézd meg őket mire viszik gazdag pasi mellett. Egyedül soha nem lennének képesek erre az eletszinvonalra.
2021. okt. 19. 15:35
18/32 anonim válasza:
Hát nekem nem kéne az az életszínvonal,hogy a nemzet kja legyek.
2021. okt. 19. 15:41
19/32 anonim válasza:
Tessék lenyugodni.. a kérdező milliárdos férfit keres. 😁
2021. okt. 19. 16:08
20/32 anonim válasza:
:)
2021. okt. 19. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!