Eddig próbáltam a netes ismerkedést mivel sajnos máshol nincs lehetőségem ismerkedni, jelenleg tanuló vagyok de sok órám van, és nem lenne már idő külön szakkörökre járni, így nekem csak a netes ismerkedés marad. Anonim ismertem meg a legelső legjobb fiúbarátom a probléma ezzel az hogy immár 1 éve szétváltunk de mai napig gondolok rá és megbántam hogy akkoriban szétrugtuk a port. Akárhogy próbáltam ismerkedni de nem megy, mindenkiben őt akarnám látni de ha már valakinek legalább nincs egy olyam személyes tulajdonsága visszatántorodom valamint olyan gondolatokon bánkódom:"Ez sem olyan már mint ő, sosem fogom meg találni akit mindig is kerestem? Miért mindenki alkalmi partnert keres? Kiben tudok megbízni? Mi lesz ha találok valakit és megcsal?" Ha elkezdem ismerkedni egyből ezek a gondolatok támadnak. Elléggé levertnek, és elkeseredetnek érzem magam, Az utolsó ember elment az életemből akire mindig számítottam de sajnos a sors másképp döntött azért kezdtem el ismerkedni mert még mindig nagyon rossz hogy már nincs velem, de borzasztó hogy nem találok legalább egy szoros barátságot ahogyan az előző is volt. Annyira felsokszorosódtak nálam a negatív dolgok az utóbbi időkben fogalmam sincs mi tévő legyek. Mit kellene tennem hogy jobb legyen? Szakembernél már voltam de egy idő után úgy látta már nem szükséges a továbbiakban való tanácsadás ezért eltanácsolt. Régebben pánikbeteg voltam most az utóbbi időkben az is kezd újból előtérni. Őszintén írom, nem önsajnáltatás csak tényleg nem tudom mi tévő legyek meg ez a sok rosszindulatú ember még jobban lehúz. Miért nem értik meg sokan hogy csak egy megértő, őszinte, tisztességes kapcsolatra vágyom de akármit teszek semmi nem nyomulok, nem tapadok volt akiktől hallottam vagyis visszamondták hogy ennek annak szimpatikus voltam de akkor miért nem mert kezdeményezni? Már nem tudom az a gond hogy tényleg de már azt érzem nagyon mélyponton vagyok hogy így kell leélnem a mindennapokat. Ha tudsz pár tanácsot adni megköszönném!
2021. okt. 12. 17:35
1/7 anonim válasza:
Nade mi a kérdésed?
2021. okt. 12. 17:59
2/7 anonim válasza:
Amúgy nem az van hogy ez a fiúbarátod többet akart barátságnál, te erre leépítetted most meg vered a fejed a falba hogy talán mégis meg kellett volna próbálni vele?
2021. okt. 12. 18:53
3/7 A kérdező kommentje:
Nem az volt. Egyes pedig olvasd el újra. Nem igaz komolyan, egyből semleges kommenteket kell írni
2021. okt. 12. 19:45
4/7 anonim válasza:
Tartsál macskákat azok majd felvidítanak,vicces kis állatok. Bennük nem tudsz csalódni. Meg legalább lefoglalod magadat az etetésükkel, babusgatásukkal meg a macskaszar takarítással.
2021. okt. 12. 19:52
5/7 anonim válasza:
inkább kutyát. A szart utánuk is fel kell szedni, de hátha belédfut a nagy Ő sétáltatás közben.
Nekem nem jön le hogy fiú vagy lány :O Ha srác vagy akkor nagyok a gondok.. bocs, passz..
Ha meg lány: süt rólad a lehangoltság. Gondolom a kisugárzásod citrom ízű. Ezt tényleg jó tanácsként írom: kezdj el valami sportolni. Tűzz ki egy célt : mondjuk hogy 1 éve múlva lefutok egy félmaratont. Kezdj el rá készülni. Ahogy haladsz előre lelkileg is felépülsz az edzések alatt. Kisugárzásod megváltozik, tele leszel önbizalommal. Vonzani fogod a jobbnál jobb faszikat és el fogod felejteni az embered.
2021. okt. 12. 20:26
6/7 anonim válasza:
Én hasonlóan érzem/éreztem magam csak az exemmel, de amit elkell fogadnod hogy a múlt az a múlt nem tudod megváltoztatni és nem tudod kijavítani. Az igaz hogy sokan vannak akik csak alkalmit keresnek vagy nem komolyat, de vannak olyanok is akik csak komolyat keresnek. És persze senki nem lesz olyan mint az a srác volt, de semmi akadálya annak hogy találj olyat aki hasonló azokban amit szeretnél (de ne akkor is utána áhítozz hanem vedd észre akit találtál)
Ha szeretnél valakivel beszélgetni rám nyugodtan rámírhatsz bármivel (csak most lesznek vizsgáim,de ahogy tudok fogok válaszolni)
2021. okt. 13. 04:18
7/7 anonim válasza:
Én elsősorban a tovabblépésen dolgoznék mielőtt bármi újba belefogok. Én is voltam ilyen szituációban és nagyon durván visszaütött az új kapcsolatban aminek rossz vége is lett. Ha nem dolgozod fel sosem szabadulsz meg tőle. Van egy csomó irodalom ezzel kapcsolatban. Nekem is segített. Ha csak beszélgetni szeretnél írhatsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!