Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Keresem a lányt az álomból!...

Keresem a lányt az álomból! Álmodta valaki ugyanezt?

Figyelt kérdés
Arról szólt az álom hogy amolyan sulis/munkahelyes társasági életet éltem,ahol volt 2 lány akikkel csak úgy különösebb akarat és erőlködés nélkül kezdtem közelebb kerülni,állandóan engem kerülgettek,viszont egymásról nem tudtak.Úgy igazán egyikük sem volt szimpi.A körülöttem lévő emberek engem ítéltek el,és rossz szemmel nézett mindenki rám,hogy egyszerre szédítek két lányt.Volt egy 3. lány,akivel amolyan baráti volt a kapcsolat,mindent megtudtam beszélni vele,sokat lelkiztünk,és próbált tanácsokat adni.Végül felismertem hogy ő kell nekem,nagy nehezen be is adta a derekát,és minden szépen és jól alakult és teljesen oda voltam érte...Na,én őt keresem:)Aki az ő szemszögéből álmodta ugyanezt a történetet.Vékony testalkatú,barna hajú az álomlány :)

2021. okt. 10. 13:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nincs siker,sajnos...nem jelentkezett a 3. lány...de a másik kettő sem :)

Viszont ma egész nap a fejembe volt az a dal,és azt dúdoltam ..pedig nem is szeretem :D

2021. okt. 11. 17:46
 12/13 anonim válasza:

Na jó ez kemény…Eskü nem poénból írok ide, tényleg meg vagyok lepve :D

Hasonló álmom volt múlt évben, de nekem állandóan vissza is tér.

Én valószínűleg azért álmodtam ezt, mert múlt évben még suliba jártam, ezért állandóan ekörül keringtek a gondolataim.

Nos az enyém a valóságot is tükrözi egyben, nem úgy mint a tied de kb ugyan az. Az én álmomban a legjobb sulis barátnőmmel éppen összevesztem, ezért tök egyedül ültem a hátsó sorban. Ekkor érkezett egy új srác az osztályba, még arra is emlékszem milyen póló és farmer volt rajta. Egy fehér fekete feliratos póló, és egy sötétebb farmer színű nadrág. Mellém ült le, pedig még sok szabad hely volt. A srác próbált beszélgetést kezdeményezni velem, de eleinte elég elutasító lettem. De egy idő után barátok lettünk, a volt legjobb barátnőm pedig féltékeny lett ránk. Kb ez volt a visszatérő álmom. Csak annyiban tért el a valóságtól, hogy nem volt semmiféle új diák.

Eredetileg barna hajú vagyok, alacsony és vékony testalkatú…Mond hogy te nem olyan vagy mint az én álmomba légyszi😄 én egy fekete hajú elég magas srácot láttam, átlagos testalkattal.

Tudom hogy majd egy évre érkezett a válaszom, de nyugtass meg hogy ebben nincs egyezés, mert az durva lenne

2022. aug. 28. 16:06
 13/13 A kérdező kommentje:

Megnyugodhatsz, nem ismertem magamra a sztoriból, és a külső sem stimmel :)

2022. aug. 28. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!