Szerintetek a mai világban mennyi esélye van egy negyven éves hapsinak?
Figyelt kérdés
Akár beszélgetés, ismerkedés céljából. Mit néznek a lányok ebben a korban?2021. okt. 8. 18:57
1/10 anonim válasza:
Ja, hogy téged nem a nők, hanem lányok érdekelnek?!...
2021. okt. 8. 18:58
2/10 A kérdező kommentje:
Nők, hölgyek. Így fogalmazok.
2021. okt. 8. 18:59
3/10 anonim válasza:
Valamelyik a pénzre megy,valaki szexre,de olyan is akad aki semmit sem akar egy elvált gyerekes 40-estől.
2021. okt. 8. 19:06
4/10 anonim válasza:
40-esnél ember esetében akkor mellékes a kor, ha a pénzzel kompenzálja azt, szomorú hogy ezt kell mondjam szintén férfiként, a nőnek meg mindig lesz kifogása, hol tanulásra, hol kozmetikumokra, legfőképp ruhára, és jó élet körülményekre fogja majd az igényeit. Erről a média, és az elszállt világ tehet, 5-ből 3 nő egyből jól akar élni, ráfordítás nélkül, úgymond sztárokat, focistákat vesznek alapul, akik maréknyi csoportot tesznek ki a magyar társadalomban.
2021. okt. 8. 19:13
5/10 anonim válasza:
Én 31 éves vagyok, de a 45-60 éves férfiakhoz vonzódok a legjobban. Szerintem sokkal férfiasabbak.
2021. okt. 8. 19:17
6/10 anonim válasza:
60+ férfi vagyok, és vonzódok a jóval fiatalabb nőkhöz. Általában ők is hozzám.
2021. okt. 8. 21:37
7/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy a férfi hány éves ha van sok-sok pénz akkor lehet 90 éves is,a nőknél ez mindent kompenzál ha nincs diplomája azt is.
2021. okt. 11. 02:43
8/10 anonim válasza:
Szia Kérdező!
Szerintem igenis nagy esélyed van, csak ki kell szűrni azokat a nőket, akik vagy a pénzre mennek, vagy csak trollkodnak. Ezért igen sokat kell majd beszélgetni, de biztosan megéri.
És hogy a kérdésedre is válaszoljak, hogy mit néznek a lányok ebben a korban...hát az a lány korától függ. A fiatalabbak azt hogy mennyire vagy jóképű, megjelenés, divat, zene, ilyesmit szerintem. A Te korodbeliek pedig a mély, őszinte beszélgetéseket, a humort, nyitottságot.
Remélem tudtam segíteni
43/N
2021. okt. 11. 09:01
9/10 A kérdező kommentje:
8#
Köszönöm, igen. A válaszokat is.
2021. okt. 11. 09:07
10/10 anonim válasza:
Nekem negyven után pörgött fel az "üzlet"! :)
2021. nov. 14. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!