Van itt olyan lány/nő aki hisz Istenben és még jól is néz ki? F23
Gondolok itt arra aki ad magára és nem hanyagolja el magát.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én elég nehezen találom meg a hozzam illő párt. Tudom itt meg annyira sincs esély, de nem adom fel itt is próbálkozom:)
Hiszek benne, de nincs olyan előéletem, amit feltételezek, hogy elvárnál - nem vagyok aktív tagja semmilyen gyülekezetnek, sőt pogánynak számítok mert mikor anyáék beléptek (amikor én születtem), nem kereszteltek meg, így mégcsak katolikusnak sem mondhatom magam. Hinni hiszek benne, ennyit elmondhatok.
Adni adok magamra, az már más téma, hogy szépnek találnál-e. Miért nehéz megtalálnod a megfelelő párt, kifejtenéd? Talán hasonló dilemmák érintenek engem is... 23/L
A kijelzőm pixelein keresztül érzem az izzadtságszagát az utolsó 3 válaszolónak hogy nagyon próbál vicces lenni, de nem jött össze és még szegény kérdezőnek sem segítenek. Ha már vallás a téma, inkább próbálkozom én:
- Hogy figyelmeztetik a templomban a hívők a papot, ha meggyullad a ruhája?
- Atya ég!
:DDDDDDDD
Lehet találni szűzlányt de nem feltétlenül lesz vallásos és okkal szűzek általában.
Nem lehet velük ismerkedni, nem nyitottak semmire, olyan fal van elöttük hogy csak a legtapasztaltabbak ugorják meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!