Linkedinre van értelme regisztrálni? Munka és társkeresés 21/N
Jelenleg egyetemen tanulok tanító szakon. Szeretnék munkát találni és hát azt se bánnám, ha ismerkedhetnék rajta.
Munkát lehet ott találni?
Mire jó az az oldal?
22/N (itt nem ismerkedem)
Csóri lányt, hogy le támadtak.
A LinkedIn nem társkereső alkalmazás, úgyhogy szerintem ne ott keres.
Ahogy írja a 13-as válaszoló, az oldalon munkakeresés céllal érdemes regisztrálni.
Csak sejtem...Te azért gondolod,hogy ott ismerkednél mert hasonló végzettséggel, de mindenképpen diplomával, keresnél társat.
Én a kettőt nem kötném össze. Nem is tudom hogy jutott ez eszedbe.
Az egy álláskereső app.
Online amúgy én nem javaslom a párkeresést. 80% csak lazát akar, 15% félrelépő, 4% normális és komolyat akar de neked nem jönne be, 1% az én lennék, aki kapcsolatban vagyok + nem jönnék neked be. Röviden.
A LinkedIn szakmai közösségi háló, arra való, hogy ott alakítsd ki és ápold a karriered szempontjából fontos kapcsolati hálódat. Szakmai események, kiadványok, képzések, álláshirdetések megosztására való, a felhasználók túlnyomó része szemében kifejezetten bunkóságnak és visszatetszőnek számít ismerkedésre használni.
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!