Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol és hogyan tudnék megismerk...

Hol és hogyan tudnék megismerkedni bokavillantós lánnyal komoly párkapcsolat céljából? Esetleg itt van olyan lány? 24/F

Figyelt kérdés
Bokavillantós fiú vagyok. Eléggé sokszor hordok titokzoknit és hajtom fel a hosszúnadrágjaimat, hogy látszódjon a bokám. És olyan lánnyal szeretnék megismerkedni komoly kapcsolat céljából, akinek ez tetszik és "csinálná" velem ezt a bokavillantást. Utcán hogyan ismerkedjek ez alapján? És ha van itt ilyen lány, akkor az írjon bátran!

2021. okt. 5. 08:39
1 2 3 4 5
 11/46 anonim válasza:
Én csak f4szvillantós vagyok🤔 az nem jó?
2021. okt. 5. 14:18
 12/46 anonim válasza:

Egy lány bokája csinos azt szeretem én is ha kint van. Deee egy férfi bokája miért van ki villantva? Vannak lányok akuknek bejönnek a férfi bokák?

Te mint férfi válaszolnál nekem miért szereted és stb.? ^^

23/f

2021. okt. 5. 14:34
 13/46 A kérdező kommentje:
Hát én mondjuk nem mindig úgy megyek ki az utcára, csak sokszor. És csak titokzoknihoz hajtom fel a hosszú nadrágjaimat. Boka és hosszú zoknihoz soha, tehát zoknit nem villantok soha. Csakis bokát.
2021. okt. 5. 15:13
 14/46 anonim válasza:
csinálj egy ilyen egyesületet, ami szerves programok, bokavillantós túra a városban, a természetben, és akkor ott tudsz ismerkedni.
2021. okt. 5. 15:36
 15/46 anonim válasza:
vagy pl. bortúra Eger és környékén
2021. okt. 5. 15:37
 16/46 A kérdező kommentje:
Beteg...
2021. okt. 5. 17:18
 17/46 anonim válasza:

Szép fiatal csinos lányok, nők, szinte mind így járnak nyáron, vagy amíg tűrhető az idő, mert ez barmira szexi.

Főleg ha egy szép kis bokalánc is van rajta.

Férfiaknák viszont ez fúrcsa.

Egy szőrös férfi bokára senki sem kiváncsi, max a melegek.

Ne csodálkozz, ha folyton majd rád kacsintanak. 🤷‍♂️

2021. okt. 6. 10:24
 18/46 A kérdező kommentje:
#17 tudom, nem hiába tettem fel a kérdést. A bokám egyáltalán nem szőrös. A bokacsontom felett véget is ér a lábszőrzetem. Soha nem borotváltam, ilyen a genetikám. De hogyan ismerkedjek meg 1 bokavillantós lánnyal?🤔
2021. okt. 6. 13:15
 19/46 anonim válasza:

Pontosan ugyanúgy mint egy nem boka villantóssal

Leszólítod ha tetszik, kedvesen beszélgetsz vele.

Azzal még várhatsz egy kicsit, hogy boka fétised van.

Az én fétisem ennél is rosszabb, ki kell várni míg az ember bevallja.

2021. okt. 6. 14:41
 20/46 A kérdező kommentje:
Oké, akkor még1× megkérdezem: HOGY A PICSÁBA SZÓLÍTSAM LE? Nyilván várnék vele, nem beszélnék arról, hogy nekem nagyon bejön ez a bokavillantós dolog!
2021. okt. 6. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!