24 éves vagyok és szeretném megtalálni az igazi barátnőt, lehet itt ismerkedni?❤️
Figyelt kérdés
Szóval én nem az a fajta vagyok aki egyből pucér vagy szexis képeket küldene vagy kér sőt minden gondolat a szex körül forogna. Én inkább szeretem megismerni a másikat, csókolózás, hosszú ölelések, programok együtt stb. Nem zárkózom el az intimitástól de azért ne legyél olyan aki csak ezt szeretné. Budapesti vagyok. 24 éves.:) Szemüveges ha ez nem hátráltat. Ha úgy adódna akkor jó lenne ha tovább folytatnánk a beszélgetést facebookon (más oldal nincs) az úgy sokkal személyesebb. Szeretem a KPOP-ot ha ez lehetne mint beszélgetésindító :D főleg a lánybandák érdekelnek.2021. okt. 2. 21:42
21/33 A kérdező kommentje:
Csak még azt nem tudom hogy mi a megfelelő kategória mert eddig mindenhol kidobtak mert most itt ezért nem jó másiknál meg menj a szexuxalitáshoz..szóval fogalmam sincs. mindenhol beléd kötnek itt..ha rossz kategória akkor a gyakori úgyis majd átteszi ha nem akkor nincs miért beszólni nem?
2021. okt. 3. 01:05
22/33 anonim válasza:
És ha ismerkedésen belül az "egyéb" kategóriát jelölnéd meg? Én abba írtam, de nem ismerkedési céllal, hanem egyéb dologgal kapcs. és kaptam vagy 15 ismerkedéses privátot :"D Szerintem ott lehet jobban jársz.
2021. okt. 3. 01:13
23/33 anonim válasza:
Persze én is kifeljtettem odaírni, h lány vagyok XD de akkor nem volt releváns, de nagyon érdekelte a többieket.
2021. okt. 3. 01:14
24/33 A kérdező kommentje:
kÖszi, az talán jobb mert úgy talán nem kapok beszólást ha megis az az ő bajuk akkor :D.csak gondoltam itt meg ott jobban rákkattintanak. megkérdezhetem hogy kérdeztél és miket írtál a megjegyzésbe hogy nem kaptál trollkodásokat? :)
2021. okt. 3. 01:15
25/33 anonim válasza:
Mindenkinek a saját egyéni döntése, hogy hol akar ismerkedni. Attól senki sem lesz rosszabb, hogy gyakorin akar.
2021. okt. 3. 02:10
26/33 anonim válasza:
Sziaaa kedves kérdező😊
Nekem nagyon tetszik a kiírásod.
Szóval lenne kedved ismerkedni?:3
24 éves vagyok és lány 😊
A trollok válaszaira ne valaszolj.Sajnos elég unalmas és rossz életük lehet :D
Nem kérek privátot.Kivéve a kérdezőtől és a normális emberektől
2021. okt. 3. 07:43
27/33 A kérdező kommentje:
Na csak nekem volt igazam és törölték szerencsére :).
26.os írok majd nézd meg.:)
2021. okt. 3. 15:33
28/33 anonim válasza:
Megnéztem :)
2021. okt. 3. 16:22
29/33 A kérdező kommentje:
Azta most látom mennyi választ töröltek, végül csak nekem volt igazam és feleslegesen ne írjunk már kéretlen dolgokat ha csak kötekedni jöttök.:)
2021. okt. 3. 16:47
30/33 anonim válasza:
Nem tartozom a kötözködők közé, de a moderátor úgy ítélte meg!!!
Köszönöm! (Y)
Kérdező pedig megköszönte!
Kinek a pap, kinek a ....
5 "voltam" tegnap! :)
2021. okt. 3. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!