24 éves vagyok és szeretném megtalálni az igazi barátnőt, lehet itt ismerkedni?❤️
23.Bárhova írnék mindenhol ezt mondanák..nem tetszik a kérdés nem kötelező rákattintani és hozzászólni.
Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés »
Én ismerkedni jöttem lányokkal akik szintén lányokkal ismerkednének, társat keresni. Az hogy pont lány-lány még nem jelenti hogy egyből leszbikus kategóriába kell menjek.
A szexualitás leszbikus kategóriában meg általában szex iránt érdeklődnek viszont ott próbálkoztam de kizavartak mert ha inkább ismerkedsz és semmi szex akkor ott a sima ismerkedés kategória...ne zavarjon ennyire téged ha nincs érdembeli válaszod. Már nem tudok kiigazodni a kategóriákban.
22.Köszönöm hogy végre értelmes hozzászólást kapok.:)
Igen, nem a legjobb ötlet de gondoltam megér egy próbát.
Sejtettem, hogy lesznek trollkodók de nem foglalkozom velük igazán, ha ez az örömük, legyen meg nekik most mit kezdjek velük.
Azért is jöttem ide mert láttam több kérdést ahol azért normális válaszok érkeztek és sokan írtak is a kérdezőnek nem felesleges kötekedéseket. De talán itt utoljára kérdeztem. Vagy csak jobban kell fogalmazzak és rövidebben. Viszont itt szintén láttam ebben a kategóriában ilyen kérdést viszont ott érdekes nem puffogtak hogy rossz kategória meg minden...ez legyen a legnagyobb gond.
Én az összes válaszát jelentettem a 10-esnek XD Ha ő szórakozhat akkor mi is ;)
Ne vedd magadra Kérdező, majd valami normális is ír (talán).
És kivételesen én lány voltam XDD, de érdemben én se tudok hozzászólni sajnos :( csak zavart Mr. 10-es hozzállása.
30.Pontosan és ezért sem hagytam, mindig pozitívan, semlegesen reagáltam vissza.:)
Hadd röhögjön, legalább megnevetettem valakit még ha hülyéskedik is.De ahogy látom már el is tűnt, így nem olyan szórakozó neki hogy nem reagálok vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!