Mért van ez így ?
Figyelt kérdés
Keresnék egy normális barátnőt, de nem találok, egyszerűen nincs, 26 éves vagyok volt egy 3 éves kapcsolatom de arra már vissza se akarok emlékezni , életem ben előszőr lejjebb adtam annál mint ami az igényem, a lány nem volt valami szép legalábbis nekem nem tetszett annyira.3 évet ahogy bírtam ki húztam mellette, meg adtam neki mindent, figyelmet oda adást lelki támaszt, szeretetet de neki ez nem volt elég , le lépett egy sráccal egy nyálasképű idióta egy agysejtű férfinak nem mondható anyámasszonykatonája gyerekkel, szóval úgy döntöttem hogy nem adok többet lejjebb , nem éreztem jól magam ebben a 3 évig tartó kapcsolatban , na miért van az hogy most keresnék egy normális barátnőt aki nekem tetszik is ,de mind az ilyen nyálasképű anyámasszonykatonája srácokat választják ? Én meg mindig hoppon maradok , pedig nem vagyok én ronda, elég jóképűnek tartom magam igaz nem annyira vagyok jóképű mint Justin Timberlake vagy Liam hemsworth hanem nekem az az Eminem fajta stílusom van sokan mondják hasonlitok rá kicsit főleg csajok mondják, az a fajta srác vagyok aki nem fél kiállni sem magáért sem a barátnője mellet , nem futok anyám szoknyája alá min a mai páwa gyerek kájha meleg srácok , de valamiért minden dögös csajnak az ilyenek kellenek de amúgy szinte minden nőnek, miért van ez ? Nekem főleg az olyan lányok jönnek be mint Beale Emma nézzetek utánna most volt nem rég a sztárban sztár leszek ben. Szóval barátnőt keresek egy szeretetre méltó srác vagyok de egyszerűen mindig jőnnek a jóképű páwa fiucskák és hoppon maradok inkább azokat választják a lányok, vagy ha nem miattuk akkor az olyan srácok miatt akik netalán tán nem sokkal csak egy kicsit jobbképűek és nekem marad az olyan nő akit bottal nem piszkálnék meg .2021. szept. 29. 07:20
1/5 anonim válasza:
26 évesen úgy írsz és fogalmazol, mint egy tinédzser. Nekem már emiatt felejtős lennél. Egy felnőtt nő felnőtt, érett gondolkodású férfival szeretne együtt lenni. Csak szidod a többi férfit, hogy miattunk nincs barátnőd, pedig akiket én látok, pont nem “páwa fiucskákkal” vannak. Szóval mást nem tudok mondani, viselkedj úgy első körben, mint egy férfi, és jobb esélyeid lesznek.
2021. szept. 29. 07:46
2/5 anonim válasza:
Nem vagy jóképű, azért van így. A volt csajod meg egy jobb képűre cserélt.
2021. szept. 29. 11:26
3/5 anonim válasza:
Szia uram akcios baratno erdekel?
2021. szept. 29. 13:28
4/5 anonim válasza:
Az énképed és a valóság nem esik egybe. Ennyi. Tarts önvizsgálatot, mi egyéb dolgokban hazudsz magadnak.
2021. szept. 29. 15:25
5/5 anonim válasza:
Hagy döntsük már el hogy nekünk kik tetszenek, ha már úgy gondoljátok, hogy nektek ez a döntés jár :D
Köszi....
2021. szept. 30. 06:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!