Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Bárki tud olyan helyeket...

Bárki tud olyan helyeket Budapesten, ahol az emberek kifejezetten ismerkedés/alkalmi kapcsolat keresése céljából szoktak menni és nem csak "szórakozásból" ?

Figyelt kérdés

Sokan azt írják, hogy a legtöbb helyen találkozni ilyen emberekkel.

De ennek ellenére én azt látom, hogy egy csomó helyre szinte kivétel nélkül olyan nők mennek, akik mind már foglaltak és van pasijuk/élettársuk. Azaz tényleg csak szórakozni mennek. Alig találkozni olyan nővel (kb ezerből egy) aki kifejezetten alkalmi vagy társkeresés céljából menne. Sokszor amikor úgy is tűnik, akkor is kiderül, hogy csak hódolókat gyűjt, de igazából semmi nem történik, mindössze csak élvezi más férfiak figyelmét.

De tudtok olyan helyet, ahol zömében tényleg ismerkedni vagy hasonló jelleggel mennek? (és lehetőleg heterók, azaz olyan helyek, ahol meleg férfiak ismerkednének velem, nem különösebben érdekel)

2021. szept. 24. 21:28
1 2
 11/15 anonim válasza:
#7 azért az "akart egy puszit meg egy ölelést adni" és a "majdnem férjhez mentem" között elég nagy különbség van! Kb 10 éves korig szokták azt hinni a gyerekek, hogy ez a 2 dolog ilyen szorosan összefügg.
2021. szept. 25. 09:42
 12/15 anonim válasza:

11-es válaszoló: többször éreztem a vonzalmat irányomban. De azután az elutasított/elmaradt ölelés és puszi után furán hűvösen kezdett el viselkedni - mintha kifejezetten utálatos lett volna.

Nyilván van a kettő között különbség, mert egy római katolikus pap nemigen szokott nősülni - bár a világtörténelemben szokott rá példa akadni.

Nekem nem sikerült, de nem zavar, mivel már nem jövünk ki annyira jól egymással. Fel kellett fedeznem a túlzottan szigorú természetét.

Nyilván tabu lehetett náluk a szexről beszélni a családban, azt sem tudta, hogy mi az az anális szex - egyszer felvetettem neki ezt a témát. Már nem emlékszem, hogy minek a kapcsán.

Szóval most már eltávolodtunk egymástól és elmaradtak a régi mélyebb, meghittebb beszélgetéseink.

2021. szept. 25. 11:41
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem hittem volna, hogy itt egyesek tényleg azt tanácsolják majd, hogy menjek zárdába apácákkal ismerkedni.

Kb ennyire vehetőek komolyan az itteni hozzászólások ezek szerint...

2021. szept. 25. 14:41
 14/15 anonim válasza:

jólvan öcsi, ne vergődj már! mozdulj ki és ismerkedj, ne otthon kockulj folyton 😉

2021. szept. 25. 16:28
 15/15 A kérdező kommentje:

Korábban írtam, olvasd vissza.

Az elmúlt években nagyon sok helyen megfordultam, de szinte mindenütt csak foglalt nőkbe botlottam.

2021. szept. 25. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!