Társ k. oldalakon gyakran olvasni olyat, hogy a nőknek elegük van a férfiak többségéből, mert bunkók. A normális hangvételű levelekre (átlagos külsővel) viszont nem reagálnak. A rosszfiúk ezek szerint mégis csak előnyben vannak a nők többségénél?
Az még a jobbik eset, amikor vissza se írnak. Amikor némi beszélgetés után minden további nélkül eltűnnek, és semmire se reagálnak, az szerintem szimplán parasztság.
Szerintem a #7 válasza környékén lehet az igazság.
igen, előnyben vannak.
a nők ösztönösen vonzódnak a domináns, magabiztosságot sugárzó férfiakhoz.
amikor rinyálnak, h bunkók a pasik, úgy értik, hogy szeretnék, hogy a jóképű macsóbunkó csak velük kedves legyen, meg akarják „szelídíteni”. Ha mégsem sikerül, akkor meg jön a szakítás, válás.
egyébként a magyar nők eléggé válogatósak és beképzeltek, ráadásul mind rohadt okosnak hiszi magát.
nagy részük totál unalmas, átlagos szellemi képességekkel bír, mégis különleges férfit akar.
Én nőként írom, hogy szerintem nem a rosszfiúság a döntő, hanem hogy ne legyen 12 egy tucat amit ír. Egy lánynak sokkal többen írnak a társkeresőkön, még akkor is, ha nem olyan szép, egyszerűen csak mert nő. A huszadik ugyanolyan üzenetre sokszor az ember lánya már csak udvariasságból válaszol, ha válaszol. Nem bunkóság ez, csak érdektelenség, ez ellen nem lehet mit tenni.
A páromat én társkeresőn ismertem meg, úgy, hogy volt egy közös témánk, amiről egyből tudtunk beszélgetni.
#18 Nem tudom, melyik oldal ez, de én jártam úgy még régen, hogy a „kedvencek” kategóriát amolyan könyvjelzőnek használtam. Oda mentek azok, akik kép alapján szimpatikusak voltak ugyan, de kb. semmi nem derült ki az adatlapjukról, így bekerültek abba a kategóriába, hogy „ha elfogytak azok, akik kép és leírás alapján is szimpatikusak, akkor lehet, hogy rászánom az energiát”. (Hosszas tapasztalat alapján aki egy pár sort nem képes írni magáról a bemutatkozásban, abból üzenetben is harapófogóval kell kihúzni a szót meg élőben is.)
Eléggé átverve éreztem magam, amikor kiderült, hogy a „kedvencek” funkció, amit privátnak hittem, nem az, és a weboldal külön értesítést küldött azoknak a fiúknak, hogy „Anna kedvencnek jelölt”, és elkezdtek írogatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!