Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, nálatok kizáró ok, ja...

Lányok, nálatok kizáró ok, ja egy férfi sovány?

Figyelt kérdés

Mennyire visszataszító?

172cm-55kg (tudom elég gáz, de még az edzőterembe is szégyellek elmenni)

Nem sajnálatatni akarom magam csak érdekel.

2021. szept. 15. 21:31
1 2
 11/20 anonim válasza:
szerintem attól függ, milyen tested vagy. De szégyelni nem kell semmiképp
2021. szept. 16. 14:21
 12/20 A kérdező kommentje:

Magasságom sem magamnak választottam.

Egyenként viszonylag sportos életmódot folytatok. Rendszeres bicikli túrákat tartok, meg ilyenek.

Sörhas meg ilyenek nincsenek.

2021. szept. 16. 14:28
 13/20 anonim válasza:

Tudom, és nem is akarlak bántani a magasságod miatt. Viszont így összességében valahogy elég törékeny hatást érhetsz el szerintem, míg ha magasabb lennél, nem lenne így.

Menj csak konditerembe, akár személyi edzőhöz is. Senki nem fog megnézni. #9 voltam

2021. szept. 16. 14:57
 14/20 A kérdező kommentje:
Muszáj lesz.
2021. szept. 16. 15:00
 15/20 anonim válasza:
nekem meg a vékony srácok jönnek be.
2021. szept. 16. 15:19
 16/20 anonim válasza:
Én 55kg úgy 10 évesen voltam, nem tudom hogy jöhet ez be bárkinek is
2021. szept. 16. 15:47
 17/20 A kérdező kommentje:
16-os: erre csak annyit tudok mondani, hogy örülj neki, hogy te nem szenvedsz ilyen problémákkal....
2021. szept. 16. 16:12
 18/20 Gymnospermatophyta válasza:

17: Miért, akkora probléma ez? :) Ha 150 lennél, szerintem az nagyobb "baj" lenne.

Én 168/56 vagyok. Középiskolában is ennyi voltam, meg most is. Az izom más kérdés, de hízni semmiképp sem szeretnék, mert magamnek így tetszek és ezt szoktam meg. Valakinek tetszik, valakinek nem, ízlés kérdése.

/nem lány vagyok, csak hozzászóltam/

2021. szept. 16. 17:45
 19/20 anonim válasza:

Én is vékony vagyok, csak 182 cm és 62-70 kg között szoktam ingadozni. Nem úgy vettem észre, hogy kizáró ok lenne. Nyilván van akinél igen, de ugyan ez elmondható bármelyik más alakra is. Egyik haverom mondjuk eléggé letört, amikor utóbbi időben keményen edz, elég nagy változást ért el, előtte kissé túlsúlyos volt, aztán mégis én jöttem be egy lánynak. Én amúgy sose éreztem ennek hátrányát. Tiniként volt egy időszak amikor kicsit ducibb voltam, na az sose szeretnék lenni, de izompacsirta se. Szoktam mozogni is, az alakom egészségesnek tartom. Engem nem csúfoltak miatta sose, mondjuk mondták már, hogy hízzak és aggodalmasan is, hogy eszek-e rendesen (család). Mondjuk ők meg túlsúlyosak...

Izmosság terén pedig ami szerintem még szép, az ismertebb emberek közül pl Tom Holland. De ha ennyire nagy hátránynak érzed, sose késő változtatni rajta. Akarás, kitartás kérdése inkább.

2021. szept. 16. 21:15
 20/20 Gymnospermatophyta válasza:
19: Egyetértek T. H. kapcsán. Azt én is eltudnám fogadni magamon (az új Tomit mondjuk), de annál több nem igazán kellene nagyon:D
2021. szept. 16. 22:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!