Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Extrém nagydarab lanyok van...

Extrém nagydarab lanyok van kedvetek ismerkedni?

Figyelt kérdés

2021. szept. 14. 21:20
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim válasza:

Soha nem írtok vissza, akárhogy írunk nektek, akármilyen udvarias kulturált hangnemben.

Egy csomószor írtam nőkre, sosem írtak vissza. Semmilyen tárgyiasítás nem volt az üzenetemben. Sokszor nem is ismerkedés vagy szexualitás kapcsán, hanem csak szimplán kíváncsiságból vagy csak barátkozás céljából. Akkor sem írnak vissza semmit a nők. Tehát ha nem is akarnék velük egyáltalán szexelni, hanem csak emberileg akarom megismerni őket vagy csak kíváncsiságból írok akkor sincs semmilyen válasz.

Mondom ezt úgy, hogy egyetlenegy dickpicet sem küldtem soha senkinek egész életemben, mindig értelmes nyelvtanilag korrekt mondatokat írtam és sosem kezdtem olyan szövegekkel, hogy "szúrnálak cicus". De ez sem elég senkinek sem. Azt elismerem, hogy nincs autóm meg saját házam, de azért a kulturális és emberi minimum mércéjét bőven megütöm, ez tényleg ne lenne elég senkinek se?

2021. szept. 26. 22:46
 52/58 A kérdező kommentje:
Neeeem gondolom nincs egy 15 eves szutyok bmw-d haat addig sajnos szart sem erunk 😂😂😂
2021. szept. 26. 23:32
 53/58 anonim válasza:
#51 Nyilván nem mindenki ilyen, örülök, hogy te értelmes vagy. De ha valaki elolvassa a válaszokat csak ez alatt a kérdés alatt, és látja, hogy a többiek miket írtak, akkor egy kulturált privát üzenet láttán is arra fog gondolni, hogy az illető a) csak szórakozik, vagy b) csak "kipróbálni" akarja. Szóval a férfitársaidnak köszönd, hogy nem ír vissza senki. :(
2021. szept. 27. 08:21
 54/58 anonim válasza:

Úgy gondolom, hogy ez általánosítás. Egyik legrosszabb élmény amikor buliban elkezdek egy testesebb lánnyal kapcsolatot teremteni és leráz azzal, hogy ,,Mi van jobb csaj nem jött össze?".

Miközben tudom, hogy "jobb" nővel is próbálkozhatnék, de nekem sokkal jobban tetszik ő, mint egy elől deszka hátul léc lány... Párszor volt, hogy sikerült utána beszélnem olyannal aki így rázott le és azt mondta, hogy azt tapasztalja, hogy akiket pattintanak a média szerinti jó csajok azok kezdenek el utána náluk próbálkozni, de nem is erről volt szó ):

2021. szept. 27. 13:59
 55/58 anonim válasza:

Nem csak itt az oldalon, máshol sem. A társkeresőkről ne is beszéljünk.

2021. szept. 27. 23:53
 56/58 sirály válasza:
Nagyon nagyon duci lányt keresek 140+ kortól függetlenül
2021. szept. 30. 17:05
 57/58 A kérdező kommentje:
Hallo en is😆✌
2021. szept. 30. 17:48
 58/58 anonim válasza:
Csak ez a lényeg, hogy duci legyen? Más nem is számít? xD
2021. szept. 30. 17:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!