Van itt olyan fiú aki amerikai rappet hallgat?
halihó szóval tyler the creator hallgató indie srác kerestetik 18 év feletti aki magasabb lehetőleg barna hajú jól öltözködik és kedves a lányokkal :’) (no jokes) (haha vagy megis!?) írj üzenetet ha vibeolnal velem playboi cartira es a tobbiekre tudjatok 🤎
18/l 😕😕😳😨 legyszi valaki i wanna cry
(40esek ha írnátok választ, ne fáradjatok tudom hogy a ti időtökben minden jobb volt es huuu milyenek a mai lányok) bocsánat!
Most is őt hallgattam: [link]
De lehet kicsit öreg vagyok, mert 26 vagyok és szerintem is jobb volt minden régen ;(
Nem szoktam itt írkálni, de nem tudok aludni, bevágtam már egy páleszt, de mindjárt kimegyek még egyért. Amúgy ahogy olvasom a kérdésed, kicsit olyan érzésem van, mint amikor az idősek akarnak fiatalosan beszélni, na mindegy.
20/f, 175cm, barna vagyok, alapból göndör, általában a fekete/fehér árnyalatú színeket kombinálom. Fekete/szürke szaggatott szűk farmer, fekete slim fit póló, Vans Old Skool vagy full fehér cipő a kínaiból, ami volt kb 2000ft, de egy éve semmi baja / szoktam full fehérben is lenni, szűk fehér farmer, fehér póló. Szoktam Casio órát hordani, egy lánc karkötőt, két karom ki van tetováva.
Amerikai rappet 7 éve hallgatok, ez a lista nagyjából sorrendben van, hogy kiket kezdtem el milyen sorrendben hallgatni, kezdve 2014-től:
Eminem (Not Afraid, ez a szám csalogatott bele ebbe a világba 13 évesen) G-Unit, Dre, Snoop Dogg, MGK, Nelly, Wiz Khalifa, Ice Cube, , NWA, Lil Uzi, Migos, Tyga, Rae Sremmurd, Cardi B, Speaker Knockerz, Smokepurpp, Lil Pump, Suicideboys, Ghostemane, Playboi Carti/Pierre Bourne, Lil Skies, Pouya, SEV, 2Scratch (Kedvencem), 21 Savage,
A patkány régebbi számait is bírom, az újabbak azok 💩-ok
Sok mindenkit kihagytam, de a stílust be lehet lőni ezek alapján is
Tyler-t nem bírom
Alapmű, de nem én vagyok a párod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!