A fiúknak mikortól kezd kialakulni a stílusérzéke ? Vagy lesz egyáltalán valaha ?
Félreértés ne essék , senkit nem akarok leszólni csak kicsit kétségbe vagyok esve. Általánosban még nyilván nem érdekelt hogy a legtöbb fiút az anyukája öltöztette de később reméltem hogy ez változik és elmozdulnak valamilyen irányba. Nyilván ez nem olyan kardinális kérdés de aki követ egy stílus irányzatot pl hippi vagy rocker vagy alter azok szeretik ha a párjuk is hasonlóan öltözködik. A fiúkat ez soha nem fogja túlzottan érdekelni és csak én járok rossz úton azzal ha olyat keresek aki hasonló stílusra mint én mert sok jó embert elszalasztok vagy van egy kor aminél elkezdi érdekelni őket az hogy ne Lego frizurájuk legyen és póló farmerben járjanak ? Itt most kizárólag a ruházkodásra gondolok , a testsúllyal , arccal , bőrhibákkal én is úgy vagyok hogy a belső az ami igazán számít de a stílus mégis csak olyan valami amit meg akarsz mutatni magadból , manapság meg mindenkit csak sima vagy márkajelzéses pólóban van pulcsiban látni rohangálni.
Talán csak én vagyok olyan aki túl "ritka" fiúkhoz vonzódik , vagy csak nem jártam még elég helyen ?
Tényleg bocsánat ha ilyen felszínes picsogás csak részemről az egész , kérlek mondjátok el azt is ha az , ha lehet finoman.
18 L
Igaz az a mondás hogy a ruha teszi az embert!
De valaki lehet bármilyen menő cuccban, tojok rá ha hülye. Ha valakinek az agya bejön neked, hajlandó felvenni azt amit Te szeretsz, féleg ha jobb az ízlésed mint az övé. Egy jól öltözött hülyével nem mész semmire!
A fiúkat általában kevésbé érdeklik ezek a dolgok, mint a lányokat, és ez még felnőtt korban is így marad. Egyszerűen különbözik a kétféle agy.
De ismerek olyan házaspárt, ahol a feleség "kitanította" a férjet, mi áll jól, mi passzol mihez stb., így mindketten stílusosan öltözködnek. A kérdezőnek is ezt tudom javasolni; ha megszeret valakit, próbáljon meg hatni a megszeretett fiúra, férfire ezen a téren.
Ha viszont emiatt nem tud megszeretni valakit (vagy senkit), az elég nagy baj. Nem a ruha teszi az embert.
Hehe, németül valóban: Kleider machen Leute.
De magyarul helyesen: nem a ruha teszi az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!